کشف و ضبط 100 عدد قلیان در شهرستان پاوه

کد خبر: 285673|11:12 - 1393/12/06
نسخه چاپی
کشف و ضبط 100 عدد قلیان در شهرستان پاوه
100 عدد قليان توسط امكان نيروي انتظامي و با همكاري مراجع قضايي شهرستان پاوه در قهوه خانه هاي سطح شهرستان پاوه كشف، ضبط و سوزانده شدند.
به گزارش خبرنگارهزارماسولهدر راستای اجرای قانون جامع مبارزه با دخانیات طی بازدید های به عمل آمده اماکن نیروی انتظامی و به دستور مقام قضایی دادگستری شهرستان پاوه تعداد 100 عدد قلیان از مراکز و اماکن عمومی قهوه خانه ها و سفره خانه هاي سطح شهرستان جمع آوری ، کشف و سوزانده شدند.
در این بازدید ها نيز 4  واحد محل های عرضه استعمال قلیان پلمپ شدند.
آنچه كه براي همگان محرز است در اجراي چنين قوانيني شبكه بهداشت و درمان بايد نظارت كامل را داشته باشد كه متاسفانه در اجراي اين قانون نظارت لازم را به عمل نياورده بلكه این عملیات توسط اماکن نیروی انتظامی و با دستور مقام قضایی انجام شده است.
قابل ذكر است بر اساس گزارش رسيده به اين پايگاه خبري تشدید نظارت بر قهوه خانه و سفره خانه هاي فاقد مجوز همچنان در دستور کار مجریان طرح قرار داشته و به صورت مستمر و مداوم ادامه خواهد داشت.
 
 

 
 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد