برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماریهای انسان و دام در مرکز بهداشت پاوه

سرویس: اجتماعیکد خبر: 297643|13:00 - 1398/04/26
نسخه چاپی
برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماریهای انسان و دام در مرکز بهداشت پاوه
گارگاه یکروزه پیشگیری از بیماریهای انسان و دام در مرکز بهداشت پاوه با همکاری اداره دامپزشکی شهرستان پاوه برگزار گردید.

به گزارشهزار ماسوله، در این کارگاه با توجه به بروز مواردی از بیماری تب کریمه کنگو در سطح استان و اهمیت این بیماری رییس مرکز بهداشت پاوه, مسئول واحد بیماریها و ریاست دامپزشکی شهرستان به صورت مبسوط به شرح بیماری, راههای انتقال, راههای پیشگیری و اقدامات اجرایی انجام شده در خصوص این بیماری در شهرستان پرداختند.

 

اصلی ترین راه انتقال بیماری تب کریمه کنگو از طریق گزش کنه آلوده و مصرف گوشت و امعا و احشای آلوده می باشد.

 

در شهرستان پاوه با توجه به راه اندازی واحد پیش سرد در کشتارگاه شهرستان, گوشت های توزیعی در سطح شهر که دارای مهر دامپزشکی می باشند سالم و بدون الودگی هستند.

 

جهت پیشگیری از بروز بیماری تب کریمه کنگو همشهریان گرامی توجه نمایند از خرید گوشت قرمز از اماکن غیر مجاز و کشتارهای بین راهی به دلیل عدم معاینه لاشه دام توسط دامپزشکی و همچنین عدم نگهداری گوشت در پیش سرد به مدت ۲۴ ساعت خودداری نمایند.

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد