تبدیل یک مدرسە به موزه در پاوه

سرویس: اجتماعیکد خبر: 300686|10:08 - 1401/11/27
نسخه چاپی
تبدیل یک مدرسە به موزه در پاوه
600 وسیله وابزار تاریخی منطقه مورد استفاده مردمان روستای نوریاب در مدرسه این روستا در معرض دید عموم قرار گرفت.

به گزارش هزارماسوله ،دکتر صفر ولدبیگی متصدی برپایی این موزه به خبرنگار ما گفت: در روستای نوریاب در مدارس فرهنگ و شهید بهشتی آن با همت و کوشش دبیر و دانش آموزان کلاس مطالعات اجتماعی یک موزه کوچک اما غنی مردم شناسی برپا و جمع زیادی از دانش آموزان،اولیای آنان،دبیران و کارکنان مدیریت آموزش وپرورش شهرستان با شور وشوقی فراوان از آن بازدید علمی بعمل آوردند.

 

وی افزود: برپایی این موزه در راستای درس ١٧کتاب مطالعات اجتماعی پایه هفتم با عنوان:"موزه ومیراث فرهنگی" بوده تا دانش آموزان مطالب این درس ودروس مشابه را بهتر و عمیقتر فراگرفته، در اذهانشان باقی مانده و از نزدیک با موزه و کارکردهای فرهنگی آن آشنا شوند.

 

وی گفت: در برپایی این موزه فرهنگی ٩٠ دانش آموز این دو آموزشگاه هر کدام با آوردن یک تا پنج شئی قدیمی با قدمت حداقل چهل ساله و حداکثر ١٤٠ ساله بصورت امانتی از منازل خود یا پدران ومادربزرگشان مشارکت فعال داشتند.

 

ولدبیگی اضافه کرد: این موزه دانش آموزی حدودا دربردارنده 600 وسیله وابزار تاریخی منطقه مورد استفاده مردمان روستای نوریاب در زمینه های: پوشاک والبسه،مسکوکات و اسکناسها،ظروف خوراکی،دستگاههای روشنایی وگرمابخش، ابزارهای صوتی وتصویری،اسناد ومدارک وکتب ونسخ کهن و.... بود.

 

وی در پایان گفت: قابل توجه است که در درس مطالعات اجتماعی در این شهرستان چند سالیست پروژه ای فرهنگی با عنوان:" از سواد مدرسه ای تا سواد زندگی" را شروع و مجدّانه هر جلسه درسی را با تشکیل کلاسی متفاوت و خلاقانه دنبال می نمایم که هدف اصلی از این پروژه کاهش فاصله آموزش در مدارس تا زندگی در خانه هاست.

 

ولدبیگی افزود: از همکاری و همراهی عزیزان دانش آموزم،اولیای گرامیشان،عوامل اجرایی آموزشگاه ها و همکاران بزرگوار مدیریت آموزش وپرورش  بزرگواران حوزه رسانه در شهرستان در برپایی، بازدید  و پوشش خبری  این موزه نهایت سپاسگذاری را دارم.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد