به گزارش هزارماسوله ،دهیار روستای لاران علیا از توابع بخش باینگان پاوه در خصوص طرحهای عمرانی این روستا به خبرنگار ما گفت: خوشبختانه در سال جاری اعتبارات خوبی برای طرحهای عمرانی و زیرسازی و آسفالت داخلی روستا اختصاص یافت.
خانم شاهرخی افزود: پیش از این جاده داخلی روستا از وضعیت خوبی برخوردار نبود و بدلیل شیب دار بودن آن باعث مشکلاتی در فصل زمستان برای اهالی روستا می شد.
وی گفت: خوشبختانه با تلاش های مستمر نماینده مردم پاوه و اورامانات در مجلس اعتبارات خوبی برای بهسازی این جاده داخلی اختصاص یافت که هم اکنون مراحل زیرسازی و آسفالت و جدول گذاری داخل روستا در حال انجام است.
دهیار روستای لاران هزینه این بهسازی را 700 میلیون تومان عنوان کرد و گفت: این اعتبارات توسط اقای لهونی وصول شده است که از زحمات ایشان نهایت تقدیر و تشکر را داریم .
وی در پایان گفت: ضمن تشکر از بنیاد مسکن شهرستان در اجرای طرح داخلی روستا، جدول کشی و دیوار مسیر جاده داخلی نیز توسط بخشدار، شورا و دهیاری روستا و با مشارکت مردم انجام شده است .
شاهرخی افزود: علاوه بر آن به جهت جابجایی تیرهای برق در مسیر بهسازی جاده داخلی روستا نیز از ریاست محترم اداره برق شهرستان تقدیر و تشکر داریم.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد