به گزارش هزارماسوله ، این همایش با حضور معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، مدیر آموزش و پرورش شهرستان پاوه، معاونین آموزشی و کارشناسان آموزش ابتدایی اورامانات شامل شهرستانهای پاوه، روانسر، جوانرود و ثلاث باباجانی و همچنین مناطق باینگان و نوسود ،رابطین کودکستانها و تمامی موسسین کودکستانهای شهرستانها و مناطق ذکر شده برگزار شد.
در ابتدای این همایش ایوب احمدی معاون آموزشی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان پاوه ضمن خیر مقدم به حضار هدف از تشکیل این همایش را آمادگی شهرستانها و مناطق اورامانات برای سازماندهی و ساماندهی کودکستانها برای سال تحصیلی جدید عنوان کرد.
در ادامه مراسم سعدی فتاحی مدیر آموزش و پرورش شهرستان پاوه با بیان اینکه مقطع ابتدایی اصل و اساس آموزش است گفت: با توجه به وسعت و حوزه کاری آموزش ابتدایی که به مراتب از دیگر حوزهها بیشتر و گستردهتر است طبیعتاً مشکلات و مسائل بیشتر و پیچیدهتری دارد و لازم است دستگاه تعلیم و تربیت توجه ویژهای به این مقطع داشته باشد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان پاوه با بیان اینکه امورات مربوط به کودکستانها نیز در حوزه آموزش ابتدایی قرار دارد گفت: یکی از مشکلات مهمی که آموزش و پرورش با آن مواجه است کمبود فضای آموزشی کافی برای کودکستانها و و همچنین استخدام بسیاری از موسسین پیش دبستانیهای سابق و ممنوعیت کار این افراد در فضاهای دولتی است که ساماندهی کودکستانها را با مشکل مواجه کرده است.
در ادامه ی همایش معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز ضمن تشکر از پیگیریها و حضور مدیر آموزش و پرورش در همایش به تشریح دستورالعمل اجرایی مدیریت کودکستانها پرداخت.
وی در ابتدای سخنان خود شهرستان پاوه را دارای مردمانی متدین و متعهد به نظام جمهوری اسلامی نام برد عنوان کرد: پاوه از پیشگامان تحول و کیفیت بخشی در امر آموزش بوده است .
نجار ساماندهی مربیان پیش دبستانی و تامین فضای آموزشی مورد نیاز کودکستانها را از اولین و مهمترین اقدام آموزش و پرورش دانست.
وی با اشاره به لزوم اجرای عدالت آموزشی برای تمامی دانش آموزان و نوآموزان تقسیم متوازن مراکز را از نظر جغرافیایی بسیار ضروری دانست.
خانم نجار در پایان این همایش جلسهای با حضور معاونین آموزشی و کارشناسان ابتدایی شهرستانها و مناطق اورامانات برگزار کرد و از نزدیک با مشکلات و موانع آنها آشنا شد.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه قبل از شروع همایش به اتفاق مدیر آموزش پرورش شهرستان پاوه از مدرسه ابتدایی سلمان فارسی بازدید به عمل آورد. در این بازدید فضای فرسوده مدرسه و همچنین ناکافی بودن آن مورد توجه خانم نجار قرار گرفت.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد