جلسه سامان دهی جایگاه پسماند و سگهای بلاصاحب در شهر نوسود برگزار گردید

سرویس: اجتماعیکد خبر: 301156|11:46 - 1402/05/21
نسخه چاپی
جلسه سامان دهی جایگاه پسماند و سگهای بلاصاحب در شهر نوسود برگزار گردید
با حضور بخشدار نوسود جلسه سامان دهی جایگاه پسماند و سگهای بلاصاحب در شهر نوسود برگزار گردید.

به گزارش هزارماسوله ،  با حضور محمودی بخشدار نوسود، شهردار و اعضای شورا شهر و دهیاران روستاهای تابعه، جلسه ساماندهی جایگاه پسماند شهری و روستایی و سامان دهی سگ های بلاصاحب در محل بخشداری نوسود برگزار گردید .

 

دکتر هدایت محمودی بخشدار نوسود در ابتدای این جلسه ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین، با اشاره به مشکلات مربوط به جایگاه پسماند نوسود و سگ های بلاصاحب، خواستار اهتمام و تلاش در جهت سامان دهی موارد مطرح شده شد.

 

وی گفت: با توجه به اهميت روزافزون مديريت بر پسماند، بحث فرهنگ‌ سازي در زمينه کنترل و ساماندهي پسماند مورد تاکيد مي‌باشد که خوب است مديران با اطلاع‌رساني و آگاهي بخشي عمومي در جهت آموزش شهروندان گام بردارند.

 

وی افزود: با توجه به معضلات به وجود آمده و ازدحام بیش از اندازه سگ‌های ولگرد در شهر نوسود و روستاهای تابعه و ایجاد مزاحمت و ترس برای همشهریان از دستگاه‌های مربوطه درخواست کردیم که هماهنگی‌های لازم را سریعا انجام دهند و از ظرفیت دهیاری ها جهت ساماندهی و جلوگیری از ورود این سگ ها به داخل شهر و روستا جلوگیری به عمل آورند.

 

در پایان اعضای حاضر در این جلسه هر کدام نکاتی را بیان نمودند و  مصوباتی جهت اجرا ابلاغ گردید.

 

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد