به گزارش هزارماسوله ، رصد و پایشِ آرد و نان شهرستان ، نظارت بر عملکرد نانوائی ها ، نیازسنجی آرد شهرستان ، بررسی نحوه تامین و توزیع آرد در سال جاری ، تشدید نظارت های بهداشتی بر فرآیند تامین نان شهروندان و ... از دستور کارهای کار گروه شهرستان پاوه بودند.
سید علاءالدین حیدری معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری شهرستان پاوه با تاکید بر اهمیت تامین و توزیع استاندارد و مطابق با شاخص های بهداشتی شهرستان ابراز داشتند که این کارگروه در سال جاری بصورت دو هفته یکبار تشکیل و بر عملکرد نانوائی ها و دستگاههای مرتبط نظارت دقیق و موثری را خواهد داشت .
پایش عملکردی و نظارت بهداشتی در کنار سنجش های دوره ای از کیفیت و کمیت نان در شهرستان پاوه در دستور کار ما می باشد .
حیدری ضمن اعلام آمادگی شهرستان برای اجرای " طرح نان کامل " اظهار داشتند در این راستا در صدد تهیه و ارائه نان کامل به شهروندان عزیز هستیم ، چراکه سلامت و پیشگیری از بیماری های مختلف از اولویت های همه ما می باشد .
اجرای طرح " نان کامل " می تواند در پیشگیری ، کاهش و یا بهبود بیماری دیابت تاثیر بسزایی داشته باشد.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد