برگزاری مراسم بزرگداشت مقام زن و روز مادر در پاوه

سرویس: اجتماعیکد خبر: 302321|13:57 - 1403/10/02
نسخه چاپی
برگزاری مراسم بزرگداشت مقام زن و روز مادر در پاوه
با همت سپاه ناحیه پاوه مراسم با شکوه ميلاد حضرت زهرا(س) و روز زن، با هدف بزرگداشت مقام زن، با حضور جمعی از مسئولین و بانوان شهرستان، در یادمان شهدای این شهر برگزار شد.

به گزارش هزارماسوله ، سرهنگ مسعود دوستی فرمانده سپاه ناحیه پاوه در این مراسم  ضمن تبريک ميلاد فرخنده حضرت زهرا (س) و بیان شخصیت  این بانو؛ وجود نازنين حضرت زهرا(س) را مايه فخر و مباهات همه مسلمانان دانست و الگوگيري از شخصيت كامل و بي بديل دخت رسول خدا( ص )  را براي تمام زنان، مايه سعادت در زندگي و آخرت عنوان کرد.

 

فرمانده سپاه ناحیه پاوه اظهار داشت:بنا به روایات تشیع و اهل سنت  جایگاه حضرت زهرا(س) به حدی است که پیغمبر (ص) به فاطمه (س) فرمود: یا فاطِمَةُ! اِنَّ اللهَ لَیَغضَبُ لِغَضَبِکِ وَ یَرضیٰ لِرِضاک؛ با خشنودی تو خدا خشنود میشود، با خشم تو خدا خشمگین میشود.

 

وی با اشاره به مقام بالای حضرت فاطمه (س)در ادامه گفت  ،در سختی‌ها، غمگسار پیغمبر؛ در جهاد، همراه امیرالمؤمنین؛ در عبادت، خیره‌کننده‌ی چشم فرشتگان؛ در سیاست، سُراینده‌ی آن خطبه‌های فصیح و بلیغ و آتشین. و در تربیت ،تربیت کننده امام حسن(ع) و امام حسین(ع) و حضرت زینب(س) و همچنین سیره و زندگی ایشان الگویی برای همه ما مسلمانان است .

 

وی ادامه داد: سیره حضرت زهرا (س)الگویی است که نشان دهنده قله زن مسلمان است که  اسلام همه زنان عالم را به سمت قله سعادت و جایگاه حضرت زهرا(س) فرا می خواند .

 

سرهنگ دوستی با بیان اینکه امروز بسیاری در جهان، در خصوص زن صحبت می کنند گفت:  اسلام قله سعادت برای زن را در نقش های مختلف مشخص کرده در حالی که انگیزه جوامع غربی نفوذ برای پیشبرد اهداف سیاسی ، اقتصادی و فرهنگی خود است نه سعادت زن خصوصا زنان مسلمانان.

 

فرمانده سپاه ناحیه پاوه افزود: دشمنان از این طریق می خواهند در ذائقه دختران و زنان و مادران ما تغییراتی ایجاد کنند که سبک زندگی استعماری خود را که محصول غرب است در جوامع ما تحمیل نمایند و مانع از پیمودن راه سعادت توسط زنان  در مسیر رسیدن به قله سعادت که در اسلام وجود دارد، شوند.

 

اگر ما بخواهیم یک منشوری از دیدگاه اسلام درباره‌ی زن تنظیم بکنیم که موادّی داشته باشد   اوّلین موضوعی که در این منشور باید بیاید مسئله‌ی «زوجیّت» است. یعنی چه؟ یعنی زن و مرد زوجند، مکمّل یکدیگرند، زن و مرد برای هم خلق شده‌اند. این در قرآن بصراحت بیان شده: وَ اللَهُ جَعَلَ لَکُم مِن اَنفُسِکُم اَزواجاً؛ این خطابِ «جَعَلَ لَکُم» ــ برای شما قرار داد ــ خطاب به مردها نیست، خطاب به بشر است؛ زن و مرد.

 

در پایان این مراسم اجرای خوب و هنرمندانه گروه سرود و دف نوازی ذاکرین هورامان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با هنرنمایی هنرمندان اردشیر منوچهری خواننده در وصف حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت روز مادر و روز زن با دف نوازی متین ولدبیگی انجام شد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد