کاری که نباید هنگام رانندگی در مه انجام داد

سرویس: اجتماعیکد خبر: 302332|04:32 - 1403/10/04
نسخه چاپی
کاری که نباید هنگام رانندگی در مه انجام داد
رئیس مهندسی ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه گفت: رانندگان باید در این شرایط مه‌آلود و کاهش دید حال‌حاضر خیابان‌ها و معابر کرمانشاه، از ترمزهای ناگهانی خودداری کنند تا از تصادفات زنجیره‌ای جلوگیری شود.

به گزارش هزارماسوله ، رسول نوری، رئیس مهندسی ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار کرد: با توجه به شرایط مه‌آلود و کاهش دید حال‌حاضر خیابان‌ها و معابر کرمانشاه، این وضعیت می‌تواند خطرساز باشد.وی ادامه داد: شرایط جوی طی چند روز اخیر سبب ایجاد ترافیک و مشکلاتی در خیابان‌ها شده است. این وضعیت به دلیل کاهش شدید دید افقی و تشکیل مه، می‌تواند بر ایمنی رانندگان تاثیرگذار باشد. بنابراین توصیه می‌کنیم که رانندگان در ساعات مه‌گرفته (به‌خصوص در ساعات ابتدایی صبح)، از تمیز بودن چراغ‌های خود اطمینان حاصل کرده و فاصله طولی را رعایت کنند. همچنین حرکت با سرعت مطمئنه بسیار حائز اهمیت است.

رئیس مهندسی ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه ادامه داد: به دلیل مه و ذرات ریز آب در سطح معابر، به ویژه در نقاط مرتفع، احتمال یخ‌زدگی و لغزندگی معابر وجود دارد. از این رو، رانندگان باید از ترمزهای ناگهانی در این نقاط خودداری کنند تا از تصادفات زنجیره‌ای جلوگیری شود. همچنین، استفاده از نور پایین در این شرایط بسیار ضروری است، چرا که استفاده از نور بالا در مه سبب کاهش دید سایر رانندگان می‌شود.وی همچنین به رانندگان توصیه کرد؛ در صورت توقف اضطراری در حاشیه جاده، از تجهیزات هشدار دهنده مانند فلاشرها استفاده کنند تا رانندگان دیگر فرصت واکنش مناسب داشته باشند. نوری افزود: در چنین شرایطی، عابرین پیاده نیز باید از لباس‌های روشن و شب‌رنگ استفاده کنند تا برای رانندگان قابل مشاهده باشند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد