افتتاح 141 میلیارد تومان طرح به مناسب دهه فجر در پاوه

سرویس: اجتماعیکد خبر: 302492|09:58 - 1403/11/08
نسخه چاپی
افتتاح 141 میلیارد تومان طرح به مناسب دهه فجر در پاوه
در آستانه فرارسیدن چهل و ششمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، نشست هماهنگی ستاد دهه مبارک فجر ۱۴۰۳ به ریاست علیرضا حیدری فرماندار پاوه و با حضور اعضای شورای اداری شهرستان برگزار شد.

به گزارش هزارماسوله ،

 فرماندار شهرستان پاوه در ستاد بزرگداشت دهه فجر، با تأکید بر مقابله با تبلیغات منفی دشمنان و ترویج امید در جامعه، برنامه‌های متنوعی را برای این ایام اعلام کرد و از افتتاح ۲۲ طرح با اعتباری بالغ بر ۱۴۱ میلیارد تومان خبر داد.

🔹 علیرضا حیدری فرماندار شهرستان پاوه، امروز دوشنبه ۸ بهمن‌ماه در جلسه ستاد بزرگداشت دهه فجر شهرستان با بیان اینکه ایام الله دهه فجر نماد پیروزی اراده مردم بر ظلم و استبداد و تجلی آرمان های بزرگ ملت ایران است  اظهار داشت : این ایام فرصتی برای بیان و معرفی دستاوردهای نظام و انقلاب در عرصه های مختلف و نیز تبیین هویت ملی و تقویت همبستگی ،وحدت و وفاق ملی و امید بخشی در جامعه است.


🔹 وی با اشاره به اهمیت معرفی پیشرفت‌های علمی کشور افزود: دانشمندان ما بدون وابستگی به کمک‌های خارجی توانسته‌اند نیازهای کشور را تأمین کنند. این دستاوردها باید به نسل جوان منتقل شود تا در جریان واقعیت‌های نظام قرار بگیرند و تحت تأثیر تبلیغات نادرست قرار نگیرند.

🔹 فرماندار پاوه با تأکید بر تقویت هویت ملی و تبیین تحولات انقلاب گفت: بیش از چهار دهه از انقلاب اسلامی گذشته و این ایام همواره مملو از شکوه و عظمت بوده است.  در اجرای برنامه‌های دهه فجر امسال باید بازشناسی تاریخ انقلاب و نگاه به آینده مد نظر باشد.

*شعار محوری امسال «جشن حضور تا ظهور» است


🔹 وی با اشاره به تقارن دهه فجر امسال با اعیاد شعبانیه و اهمیت محور مقاومت اسلامی، ادامه داد: شعار محوری امسال «جشن حضور تا ظهور» است و تمامی برنامه‌ها باید با محوریت تقویت ارزش‌های نظام و امیدآفرینی در جامعه طراحی شوند.»


🔹 حیدری در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرد: امسال ۲۲ طرح و پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۴۱ میلیارد تومان در سطح شهرستان اجرا خواهد شد. این طرح‌ها در ایام دهه فجر افتتاح می‌شوند و برنامه‌های متنوعی در حوزه‌های فرهنگی، هنری، آموزشی، و اجتماعی با مشارکت کمیته‌های تخصصی برگزار خواهد شد.


🔹 وی در پایان با تأکید بر نقش مردم در حفظ و تداوم انقلاب اسلامی افزود: مردم ما در دنیا بی‌نظیر هستند و همواره پشتیبان نظام و انقلاب بوده‌اند. وظیفه ما این است که با برنامه‌های جذاب و متنوع، به انتظارات فرهنگی و اجتماعی مردم پاسخ دهیم.

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد