به گزارش هزارماسوله ، گاهی اشتباهی در زندگی مسیر بازگشت را به شدت سخت می کند ، اما باز هم امکان برگشت به مسیر اولیه دور از انتظار نیست ، لازمهی چنین تغییری در زندگی بخشش وحمایت می باشد تا شخص دوباره بتواند جریان زندگی خود را به روال عادی زندگی برگرداند.
روز چهارشنبه دادستان پاوه و رئیس (هیت مدیره انجمن) ومدیر عامل انجمن حمایت زندانیان پاوه و اورامانات طی بازدیدی از زندانهای دیزل آباد و کانون اصلاح تربیت کرمانشاه ملاقاتی با زندانیان منطقه اورامانات داشتند، در این دیدارها جناب آقای نظری با سعه صدر به تمامی ملاقاتهای درخواستی رسیدگی و به مشکلات و خواسته های آنها گوش فرا داده و دستوراتی جهت حل مشکلات انها داد.
انجمن حمایت زندانیان از سعه صدر جناب آقای نظری در دادرسی به این زندانیان نهایت تشکر را دارد . این تعامل در حل مشکلات زندانیان باعث دلگرمی انجمن و زندانیان خواهد شد . در کنار این دیدارها تصمیماتی جهت کمک انجمن به ایجاد کارگاهای تولیدی چرم در زندان پاوه هم گرفته شد.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد