به گزارش هزارماسوله ، به منظور اجرای رزمایش بسیج و حفظ ایمنی عمومی، تردد در محدوده منطقه سردره پاوه از غروب چهارشنبه ۱۲ آذر ماه تا غروب پنجشنبه ۱۳ آذر ماه ممنوع اعلام شد.
به اطلاع اهالی شریف شهرستان پاوه میرساند که بهمنظور انجام تمرینات نظامی و رزمایش بسیج و در راستای تأمین ایمنی عمومی، تردد در محدوده منطقه سردره پاوه از غروب مورخه ۱۲ تا ۱۳ آذر ماه بهطور کامل ممنوع خواهد بود.
در این اطلاعیه از شهروندان محترم خواسته شده است در مدت زمان یاد شده از ورود به منطقه خودداری کرده و همکاری لازم را با نیروهای مستقر در محل بهعمل آورند.
مسئولان برگزاری تمرینات تأکید کردهاند هدف از اجرای این محدودیتها، حفظ امنیت و سلامت عمومی بوده و پس از پایان تمرینات، مسیرهای منتهی به منطقه به حالت عادی بازگشایی خواهد شد.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد