هشداری که جدی گرفته نشد/ سقوط کامل دیوار در مجاورت پمپ‌بنزین پاوه پس از ۱۰ روز بی‌توجهی

سرویس: سیاسیکد خبر: 302991|16:32 - 1405/01/31
نسخه چاپی
هشداری که جدی گرفته نشد/ سقوط کامل دیوار در مجاورت پمپ‌بنزین پاوه پس از ۱۰ روز بی‌توجهی
در پی بی‌توجهی به هشدارهای قبلی و عدم ایمن‌سازی به‌موقع، دیواره مجاور درمانگاه و پمپ‌بنزین پاوه (نزدیکی زندان) که پیش‌تر دچار نشست شده بود، به‌طور کامل فرو ریخت.

به گزارش هزارماسوله ،

۱۰ روز پیش بود که رسانه‌ها با انتشار خبری مبنی بر ایجاد گودال و نشست زمین در این مسیر پرتردد، نسبت به وقوع یک حادثه قریب‌الوقوع هشدار داده و خواستار مداخله فوری نهادهای متولی برای رفع خطر شدند. اما متأسفانه با وجود گذشت بیش از یک هفته و علیرغم مخاطرات جدی برای عابران پیاده ، اقدام پیشگیرانه‌ای صورت نگرفت تا در نهایت منجر به ریزش کامل دیوار شود.

این حادثه که ناشی از نفوذ بارش‌های اخیر و سستی زیرساخت در این نقطه بود، اکنون نه تنها پیاده‌رو را مسدود کرده، بلکه تهدیدی جدی برای ایمنی پمپ‌بنزین و درمانگاه مجاور محسوب می‌شود.

سؤال اصلی شهروندان از مسئولان ذی‌ربط این است که چرا با وجود اطلاع‌رسانی دقیق و هشدار رسانه‌ها در ۱۰ روز گذشته، هیچ تدبیری برای ایمن‌سازی یا ترمیم این نقطه اتخاذ نشد؟ آیا حتماً باید خسارت جانی یا مالی جبران‌ناپذیری رخ دهد تا شاهد تحرک در بدنه مدیریت شهری و دستگاه‌های خدمات‌رسان باشیم؟

انتظار می‌رود با توجه به وضعیت بحرانی فعلی، متولیان امر بدون فوت وقت نسبت به آواربرداری و بازسازی اصولی این دیواره اقدام کنند تا از بروز حوادث ثانویه جلوگیری شود.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد