برگزاری مانور اطفاء حریق با حضور مردم جوامع محلی در شهرستان پاوه

سرویس: اجتماعیکد خبر: 303148|21:10 - 1405/02/23
نسخه چاپی
برگزاری مانور اطفاء حریق با حضور مردم جوامع محلی در شهرستان پاوه

به گزارش هزارماسوله ،

یک دوره مانور اطفاء حریق توسط اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پاوه برای مردم جوامع محلی منطقه حفاظت شده بوزین و مرخیل به منظور پیشگیری و آمادگی و مقابله با حریق های احتمالی برگزار شد.

 

▪️به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه، علی صدیقی پور رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پاوه گفت: در راستای پیشگیری و اطفای حریق های احتمالی در منطقه حفاظت شده بوزین و مرخیل مانور اطفای حریق با حضور ادارات حفاظت محیط زیست پاوه، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی وآبخیزداری شهرستان پاوه، دهیاری و اعضای شورای اسلامی روستای زردویی از توابع بخش باینگان شهرستان پاوه و مردم طبیعت دوست در روستای زردویی برگزار شد.

 

🔺وی افزود: در این مانور، برنامه های آموزشی در خصوص اهمیت حفاظت از جنگل ها و مراتع، پیشگیری از وقوع آتش سوزی در جنگل ها و مراتع منطقه، تشکیل تیم‌های اطفای حریق روستایی و کارعملی با دمنده های اطفای حریق مورد بررسی و اجرا قرار گرفت.

 

🔺صدیقی پور اظهار کرد: وستای زردویی در حاشیه شرقی منطقه حفاظت شده بوزین و مرخیل شهرستان پاوه واقع شده و مردم طبیعت دوست این منطقه، با تهیه بیش از 10دستگاه دمنده وتشکیل تیم های اطفای حریق در سطح روستا، نقش مهمی در اطفای حریق های سالیان گذشته در جوار محیط بانان داشته اند.

 

▪️رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پاوه گفت: با برگزاری این مانور خود را برای پیشگیری از آتش سوزی و مشارکت فعال در اطفای حریق های احتمالی آماده نمودند.

 

🔺وی در پایان اظهار کرد: آشنایی با روش های پیشگیری از وقوع حادثه به ویژه آتش سوزی برای افراد، می تواند نقش بسزایی در جلوگیری از خسارات گسترده حوادث طبیعی داشته باشد.

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد