بیش از ۲۳ کیلوگرم مواد مخدر در کرمانشاه کشف شد

سرویس: صرفا جهت اطلاعکد خبر: 303403|19:51 - 1405/04/20
نسخه چاپی
فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه از کشف بیش از ۲۳ کیلوگرم انواع مواد مخدر و دستگیری ۲۱ نفر از توزیع‌کنندگان و خرده‌فروشان در این شهرستان خبر داد.

به گزارش هزارماسوله ،

محمدرضا یاری از کشف ۲۳ کیلو و ۵۸۴ گرم انواع مواد مخدر در جریان اجرای طرح‌های مقابله با توزیع مواد مخدر در شهرستان کرمانشاه خبر داد.

فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه اظهار کرد: پس از دریافت گزارشی مبنی بر فعالیت تعدادی از افراد در زمینه توزیع مواد مخدر، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس قرار گرفت.

وی افزود: مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات تخصصی، ۲۱ نفر از توزیع‌کنندگان و خرده‌فروشان مواد مخدر را شناسایی و در چند عملیات جداگانه دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه تصریح کرد: در بازرسی‌های انجام شده از متهمان، ۲۳ کیلو و ۵۸۴ گرم انواع مواد مخدر کشف و ضبط شد.

وی در پایان با اشاره به تشکیل پرونده برای افراد دستگیر شده، گفت: متهمان پس از تکمیل تحقیقات برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شدند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد