احتمال وجود مواد سرطان زا در زولبیا و بامیه های تیره رنگ

سرویس: بخش هورامیکد خبر: 40181|08:35 - 1392/05/02
نسخه چاپی
احتمال وجود مواد سرطان زا در زولبیا و بامیه های تیره رنگ
هزار ماسوله:کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه از احتمال وجود مواد سرطان زا در زولبیا و بامیه های تیره رنگ خبر داد.
هزار ماسوله به نقل از شبكه خبر:  بهمن خدادادیان افزود: تیره بودن رنگ زولبیا و بامیه در اثر سرخ شدن آن در روغن سوخته است.
به گفته این کارشناس بهداشت، این روغن سوخته حاوی مواد سرطان زاست که در زمان سرخ شدن زولبیا و بامیه در آن، این مواد وارد زولبیا و بامیه می شود.
کارشناس مسئول بهداشت شهرستان کرمانشاه (غرب ایران) رنگ روشن و نداشتن لکه های قهوه ای رنگ در زولبیا و بامیه را نشانه سلامت آن دانست و تصریح کرد: در خصوص بامیه های قهوه ای رنگ نیز رنگ آنها باید قهوه ای روشن باشد.
وی تاکید کرد: مردم باید علاوه بر رنگ زولبیا و بامیه، شرایط بهداشتی قنادی، شرایط نگهداری زولبیا و بامیه در یخچال و نیز بهداشت فروشنده و عوامل قنادی را نیز مد نظر قرار دهند.
خدادادیان هشدار داد: مردم به هیچ وجه زولبیا و بامیه خود را از دستفروشان و مکانهای موقت عرضه این محصولات غذایی خریداری نکنند و این مواد را از قنادی های معتبر تهیه کنند.
وی در پایان همچنین ضمن درخواست از مردم در خصوص خودداری از خرید یکباره حجم زیادی از زولبیا و بامیه گفت: ماندگاری بیش از حد این محصول در یخچال از کیفیت آن می کاهد و بهتر است مردم زولبیا و بامیه را برای مصرف دو یا سه روز خود تهیه کنند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد