سرطان را با این میوه ها کاهش دهیم

سرویس: تازه های خبریکد خبر: 41738|09:01 - 1392/05/05
نسخه چاپی
میوه های زرد، نارنجی، صورتی با ویتامین های مختلف کاهنده سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی است.
 هزار ماسوله به نقل از آفتاب:   نیاز محمد زاده هنرور، متخصص تغذیه گفت: میوه ها از جمله گروههای غذایی بسیار مفید و تأمین کننده سلامت افراد است که توجه به مصرف میوه از انواع و رنگهای مختلف می تواند تأمین کننده بیماری از نیازهای روزمره افراد در تمام گروههای سنی باشد. 
 
وی عنوان کرد: توجه به مصرف میوه هایی که رنگ های نارنجی، زرد و صورتی دارند بسیار توصیه می شوند چرا که این میوه ها حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام کاروتنوئیدها می باشند. 
 
به گزارش ایسنا،وی تصریح کرد: کاروتنوئیدها ترکیباتی با خواص آنتی اکسیدانی کاهنده سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی است و به حفظ و بازسازی ماده ژنتیکی بدن کمک کرده و در کاهش بیماریهای چشمی بسیار مؤثرند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد