هزار ماسوله به نقل از ايسنا: مریم شیرمستی اظهار کرد: مصرف غذاهای حاوی پروتئین ازجمله مرغ، گوشت، تن ماهی، تخممرغ و ماهی در وعده سحر باعث افزایش اسیداوریک بدن و بهدنبال آن تشدید بوی بد دهان طی روز میشود. باید در وعده سحر به مقدار متعادل از غذاهای پروتئینی استفاده کرد و بیشتر سبزیجات پخته و انواع آش را مورد مصرف قرار داد.
وی یادآوری کرد: مصرف ماست و بادرنگ در وعده سحر میتواند خالی شدن معده را به تاخیر بیندازد و باعث کاهش بوی بد دهان شود. بادمجان رومی، کاهو و سبزیجات نیز برای کاهش بوی بد دهان توصیه میشود. همچنین مصرف یک قاشق روغن زیتون به همراه سحری میتواند هضم غذا را به تاخیر بیندازد و بوی بد دهان فرد را طی روز کاهش دهد.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد