براي کاهش صفرا مي توان از شربت هاي خنک مانند کاسني، سکنجبين و خاکشير در وعده افطار استفاده کرد. ميوه هاي آبدار مانند تربوز، آلو و هلو نيز مفيد است.
افرادي که مزاج گرم دارند با استفاده از مواد غذايي سرد معده شان زياد تغيير نمي کند ولي بعضي مزاج ها به دليل اين که طبع سرد دارند و معده آن ها سرد است با مصرف غذاهايي که طبع سرد دارد با گذشت زمان دچار زخم و ورم معده، مي شوند.
براي پيش گيري از سوزش و درد معده مي توان قبل از مصرف وعده سحر و افطار يک استکان عرق بومادران همراه با عرق نعناع مصرف کرد.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد