زمان واریز اولین یارانه دولت روحانی

سرویس: تازه های خبریکد خبر: 48402|12:13 - 1392/05/19
نسخه چاپی
هزار ماسوله دبیرستاد هدفمندی یارانه‌ها از تأمین منابع یارانه مرداد توسط دولت دهم خبر داد و به تازگی هم رئیس جمهور اعلام کرد پرداخت یارانه‌ها فعلاً به شیوه قبلی ادامه خواهد یافت.
هزار ماسوله نقل از شبکه خبر:طبق روال سال‌های قبل روزهای میانی هر ماه مبلغ 45500 تومانی تحت عنوان یارانه نقدی از حساب دولت به حساب سرپرستان خانوار واریز می شود ولی احتمالاً یارانه ماه جاری با جابه جایی در روزهای تقویم پرداخت شود.
در روزهای قبل از انتخابات ریاست جمهوری و زمانی که کاندیداها مشغول اعلام برنامه‌هایشان بودند بزرگترین نگرانی مردم و کارشناسان وضعیت هدفمندی یارانه‌ها و یارانه‌های نقدی در دولت آینده بود و کاندیدا با علم به این موضوع برنامه‌هایی را برای ادامه هدفمندی یارانه‌ها و حتی چگونگی پرداخت یارانه‌های نقدی اعلام کردند.
حسن روحانی رئیس جمهوری ایران بعد از انتخابات سعی کرد تا حدودی به این نگرانی‌ها پاسخ داد و در اولین نشست خبری خود بعد از مراسم تنفیذ و تحلیف اعلام کرد: پرداخت یارانه‌ها فعلاً با شیوه فعلی ادامه خواهد داشت و در اولین جلسه هیات دولت در اینباره تصمیم گیری خواهیم کرد.
 دولت محمود احمدی نژاد در مجموع 29 مرحله یارانه نقدی را به حساب سرپرستان خانوار واریز کرد (یارانه نقدی تیرماه، آخرین یارانه‌ای بود که دولت احمدی نژاد به حساب مردم واریز کرد) و یارانه مرحله سی‌ام به دولت حسن روحانی رسیده است.
دولت دهم یارانه نقدی را طی روزهای هجدهم، بعضاً نوزدهم، این اواخر هم بیستم الی بیست و دوم به حساب سرپرستان خانوار واریز میکرد؛ باید دید که دولت یازدهم چه روزی را در هفته جاری برای واریز یارانه‌ها انتخاب کرد ولی این احتمال وجود دارد که مشابه ماه قبل در تاریخ 22 مردادماه یارانه 45500 تومانی واریز شود.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد