۱۰۷ شهید، امروز در شلمچه

سرویس: تازه های خبریکد خبر: 50945|16:58 - 1392/05/24
نسخه چاپی
هزار ماسوله، پیکر مطهر ۱۰۷ شهید ایرانی امروز در نقطه صفر مرزی شلمچه از مقامات عراقی تحویل گرفته می‌شود. ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرد : پیکر پاک شهدا در مقابل اجساد سربازان عراقی به آنان تحویل داده می‌ شود.
به گزارشهزار ماسولهنقل از شبکه خبر ، رئیس ستاد قرارگاه کمیته جستجوی مفقودان ستاد کل نیروهای مسلح گفت : این مراسم با حضور مقامات لشکری و کشوری و حضور مردم و زائران کاروان‌ های راهیان‌ نور برگزار می‌ شود.

پیشتر رئیس دفتر وزارت حقوق بشر عراق در استان بصره در مصاحبه با "السومریه نیوز" دولت عراق در مقابل اجساد 47 نظامی عراقی که در مناطق مختلف ایران یافت شدند، ÷یکرهای شهدای ایرانی را در مرز شلمچه تحویل می دهد .  وی همچنین گفته بود : نمایندگان کمیته بین المللی صلیب سرخ بر این عملیات مبادله نظارت خواهند کرد.
 

به گفته "مهدی التمیمی"  پیکرهای 107 شهید ایرانی در شبه جزیره فاو در جنوب استان بصره و میدان نفتی مجنون در شمال شرق این استان یافت شدند.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد