نماینده مجلس: هرآنچه که می خواستیم در مذاکرات ژنو بدست آوردیم

سرویس: تازه های خبریکد خبر: 95125|14:16 - 1392/09/07
نسخه چاپی
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: ما برای اثابت منطق پای میز مذاکرات نشستیم و هر آنچه که می خواستیم در این مذاکرات بدست آوردیم.
به گزارش ایرنا، فرج اله عارفی، روز پنجشنبه در سومین یادواره 132 شهید شهرستان عنبرآباد که با حضور آیت الله سید احمد خاتمی برگزار شد، افزود: در بحث مذاکرات، آمریکا محتاج مذاکره با ما بود و فشار آنها ده برابر هم بود.

وی تاکید کرد: همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند ما به تیم مذاکره کننده اعتماد داریم اما به آمریکا اعتماد نداریم.

عارفی گفت: این اشتباه محض است که بگوییم آمریکا قابل اعتماد است زیرا در فطرت استکبار ظلم و ستم بیداد می کند.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد گفت: مجلس نهم اجازه نخواهد داد دشمن کاری از پیش ببرد و ما فقط یک فرمان، آن هم فرمان رهبر و ولایت است که می پذیریم.

وی ادامه داد: روز اول یک پیمان با شهدا بستیم و آن رهرو شهدا در مسیر ولایت و در خدمت مردم بودن است که در این راه استوار ایستاده ایم.

عارفی خاطرنشان کرد: زمانی امریکا اجازه نمی داد که ما دو سانتریفیوژ داشته باشیم اما هم اکنون 19 هزار سانتریفیوژ داریم و این مرهون مقاومت شهدا، رهنمودهای رهبری و پشتوانه مردمی است.

وی گفت: امروز کشور ایران اسلامی حداقل 250 هزار شهید تقدیم انقلاب کرده و به این قدرت رسیده که با تمام توان از دستاوردهای خود دفاع کند.

او بیان کرد: آن روز با دست خالی در برابر دشمن ایستادیم و امروز که به این قدرت رسیده ایم از حق خود دست بر نخواهیم داشت.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد