به گزارش هزارماسوله:نشست خبری محسن رضایی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری صبح امروز چهارشنبه با حضور نمایندگان رسانه های داخلی و خارجی در خبرگزاری فارس آغاز شد.
رضایی در این نشست، با تشکر از این فارس بابت برگزاری این برنامه و تبریک میلاد امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) روز پاسدار و روز جانباز اظهار داشت: جانبازان ما هنوز با جنگ سر و کار دارند و هر چند وقت یک بار به خاطر آثار جنگ شهید می شوند.
ناملایمات را نادیده گرفتیم تا وقت مردم گرفته نشود
رضایی با اشاره به برخورد برخی گروه ها نسبت به حضورش در انتخابات گفت: هر چند بسیار سخت گذشت و حرف های زیادی زدند اما زمانی که من از سپاه بیرون آمدم یک ماشین هم با خودم نیاوردم و در مسیر قانون عمل کردم. اما متاسفانه برخورد بدی صورت گرفت.
وی افزود: در دوران اصلاحات وقتی یکی از دوستان ما به صحنه آمد گفتند چکمه پوش ها آمدند و یا در دوره عدالت به شکل دیگری به میراث دفاع مقدس حملاتی صورت گرفت.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ما همه اینها را نادیده گرفتیم زیرا نمی خواستیم وقت ملت گرفته شود، تصریح کرد: امروز هر نوع کشمکشی وقت ملت را می گیرد. زمان مهمترین سرمایه ماست که با توجه به تحریم ها و عقب ماندگی ها نباید حتی یک ثانیه را از دست بدهیم.
قصد ائتلاف با کسی ندارم/تا آخر در انتخابات می مانم
رضایی با تاکید بر اینکه تا آخر در صحنه انتخابات خواهد ماند، گفت: حضورم از اول جدی بوده و الان هم جدی است و با کسی ائتلاف نکردم. البته نه اینکه آقایان را قبول نداشتم بلکه از ائتلاف 1+77میلیون صحبت کردم.
وی افزود: نفع ملت ایران در حضور من و امثال من در صحنه برای کمک به پیشرفت کشور است. ما مردان اهل خطر و حضور در شرایط سخت هستیم.
رضایی با بیان اینکه باید فراتر از جناح ها حرکت کنیم، تاکید کرد: چه اشکالی دارد یک دولت اصولگرا، چند اصلاح طلب را هم در خود داشته باشد و یا بالعکس. معیار تشکیل دولت بنده کارآمدی افراد و اعتقاد به رهبر انقلاب است. از نظر من اگر چند نفر نیروی ارزشی اصلاح طلب نیز در کابینه باشند، هیچ اشکالی ندارد.
استفاده از ظرفیت های حدادعادل و عارف
وی با اشاره به کناره گیری دو نفر از نامزدهای ریاست جمهوری گفت: آقای حدادعادل فردی فرهنگی و اخلاقی است و هواداران و برنامه هایی دارد و حالا نباید بگوییم چون کنار کشیده است از آن استفاده نکنیم. ایشان یک پتانسیل است و می توانیم از او استفاده کنیم.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همچنین به کناره گیری نامزد دیگر انتخابات اشاره و تصریح کرد: آقای عارف نیز فردی نجیب و باسواد و یک اصلاح طلب ارزشی است. چرا از وجودش استفاده نشود؟ حتما از ایده ها و برنامه های خوب آقای عارف نیز استفاده خواهیم کرد. ما می خواهیم مدل جدید اداره کشور را پایه ریزی کنیم تا به درگیری ها پایان دهیم.
سه امتحان در محضر ملت و رهبری پس داده ام
رضایی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه تا کنون سه امتحان را در محضر ملت و رهبری داده ایم، گفت: امتحان اول دوران انقلاب و از سال 50 تا 59 بود که در آن زمان دستگیر و 6 ماه در زندان ساواک بودم.
وی افزود: در آن زمان هم نهضت آزادی هم مجاهدین خلق و هم انجمن حجتیه فعالیت می کرد ولی ما مسیر امام(ره) را در پیش گرفتیم تا به پیروزی رسیدیم.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: یکی از ماموریت هایی که در آن زمان امام (ره) در اختیار ما گذاشت، مراقبت و حراست از تحصن کارکنان شرکت نفت در خوزستان بود که ما به دستور امام(ره) به آنجا رفتیم و امیدوارم روزی اسناد این موضوع توسط آیت الله جزایری منتشر شود.
رضایی با بیان اینکه در آن زمان گارد شرکت نفت متحصنین را اذیت می کرد، گفت: زمانی که آقایان هاشمی و بازرگان به آنجا آمده بودند تا به متحصنین پول بدهند، ما هم در آن اتاق بودیم تا با دوستانمان فشار گارد را بر متحصنین کم کنیم که همین کار را هم انجام دادیم وامام (ره) به آمریکا نشان داد که شاه توانایی اداره کشور را ندارد و این موفقیت، پشت شاه را شکست.
وی با بیان اینکه دومین امتحان ما امنیت بود، اظهار داشت: زمانی در کشور کودتا و شورش های داخلی صورت گرفت و منافقین دست به اسلحه بردند و با 70 هزار کادر و سمپات، روزی 40-50 نفر از ما و آنها کشته می شد. در آن زمان سراسر کشور در شعله های ترور می سوخت و درگیری های شدیدی صورت می گرفت که ما و دوستانمان ظرف 3-4 سال امنیت را برقرار کردیم.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه سومین امتحان ما جنگ بود، خاطرنشان کرد: با حکم امام(ره) با سربلندی از جنگ بیرون آمدیم و اکنون در راه چهارمین امتحان هستیم که امتحان اقتصاد است. فقط با رای مردم است که دستاوردهای خوبی در این حوزه خواهیم داشت.
برای جهاد آمده ام
رضایی تاکید کرد که به دنبال به دست آوردن صندلی نبوده و برای جهاد آمده است و از دلسوزان و نخبگان کشور درخواست کمک کرد.
وی با نشان دادن دست خطی از شهید حسن باقری در روز 13 بهمن 1360 گفت: شهید باقری حدود 30 سال پیش در دست نوشته های خود آورده است که «صحبت های برادر محسن درباره تهدیدات آمریکا در جمع فرماندهان بود. آمریکا در ایران هر کاری که می توانست انجام داد تا ما را یا به سازش بکشاند یا ساقط کند. پس از اینکه کاری از پیش نبرد دو اقدام علیه ایران انجام می دهد یکی منزوی کردن ایران در خارج در زمینه سیاست خارجی و دیگری محاصره شدید اقتصادی است. تلاش دیگر در این زمینه است که اعراب را با ایران دشمن کند».
در محاصره شدید اقتصادی هستیم
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: در حال حاضر همان طور که 30 سال پیش تاکید کرد بودم در محاصره شدید اقتصادی هستیم و آمریکایی ها اعراب را به جای درگیر کردن با اسرائیل با ایران درگیر کردند.
20 سال اقتصاد ایران را مطالعه کردم
رضایی با بیان اینکه یک غبار شلمچه و خرمشهر را به 10 تا ریاست جمهوری نمی دهم، اظهار داشت: من 20 سال است که اقتصاد ایران رامی خوانم. برخی آقایان دو سه سال است که متوجه اقتصاد شده اند آیا آنها می توانند مملکت داری کنند.
وی ضمانت کاری خود را پشتوانه حقوقی اعلام کرد و گفت: اولین ضمانت کاری بنده، پشتوانه قوی است که در سیاست ها تصویب و ابلاغ شده است و باید تبدیل به قانون شود. متاسفانه دولت های قبل نتوانستند از این امکان استفاده کنند.
پرچم ظلم ستیزی ایران در اروپا، آمریکا و آفریقا افراشته است
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه در سیاست خارجی بر روی ارزش های انقلاب ایستادگی بسیار جدی خواهد داشت، گفت: ایستادگی فراتر از مقاومت است. مقاومت بخشی از ایستادگی ملت ایران است. پرچم ظلم ستیزی ایران در اروپا، آمریکا و آفریقا افراشته است.
رضایی با بیان اینکه ایستادگی را در داخل کشور نیز می بینم، ادامه داد: ارزش های انقلاب استقلال، آزادی، ولایت فقیه، مردم سالاری دینی و عدالت است و ما مخالف تبعیض در ارزش های انقلاب هستیم و آزادی باید در تمام مواردی که لازمه پیشرفت است، وجود داشته باشد و از آزادی ها به طور جدی دفاع می کنیم.
تاکید بر استفاده از دیپلماسی اقتصادی و دیپلماسی نخبگان
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به دیپلماسی اقتصادی و دیپلماسی نخبگان در کشور گفت: بسیاری از تصمیم گیری های کاخ سفید آمریکا تحت تاثیر افکار عمومی است. اما ما چقدر از این امکان استفاده می کنیم. خبرگزاری و روزنامه ها را تقویت نمی کنیم وقتی تقویت نمی کنیم یک اهرم قوی در خارج از کشور را از دست می دهیم.
بوش آماده حمله به ایران بود
رضایی ادامه داد: شما مطمئن باشید که بوش آماده حمله به ایران بود اما آمادگی نیروهای مسلح و افکار عمومی دنیا جلوی وی را گرفت. باید به دیپلماسی نخبگان توجه کرد. دانشمندان، نخبگان و مراجعی داریم که می توانند بر روی دنیا اثر بگذارند.
وی با اشاره به دیپلماسی اقتصادی دولت خود گفت: مسئله اقتصاد باید محور فعالیت های داخلی و خارجی باشد. سفارتخانه ها باید مسیر تجارت را باز کنند. سفیر کشوری که با وی کار اقتصادی انجام می دهیم، باید کار اقتصادی را بفهمد.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد که اتحادیه آسیای جنوب غربی را تشکیل می دهد و بنای جدیدی را فارغ از حضور قدرت های بین الملل ایجاد می کند و سیاست منطقه ای جدی ای را دنبال خواهد کرد.
به گفته وی در سطح بین الملل، جز با رژیم صهیونیستی با تمام کشورهای دنیا نقاط مشترک داریم.
احیای محیط زیست منطقه 4میلیارد دلار هزینه دارد/آمریکایی ها مقصرند
رضایی با اشاره به گرد وغبارها در 11 استان کشور گفت: این گردوغبارها به دلیل از بین رفتن محیط زیست به واسطه وجود تانک های آمریکایی در زمان جنگ ایجاد شده است. درست کردن این منطقه نیازمند 4 میلیارد دلار هزینه است. آمریکایی ها این منطقه را خراب کرده اند لذا باید حداقل دو تا سه میلیارد آن را پرداخت کنند.
در اختلاف با آمریکا جدی هستیم
وی تاکید کرد که روی اختلاف با آمریکا جدی است اما نقاط مشترک را با نظر رهبری بررسی می کند. هر چند که از ارزش های انقلاب کوتاه نمی آییم.
طولانی شدن موضوع هسته ای ایران، فرصتی برای آمریکاست
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه پرونده هسته ای باید با سرعت خاتمه یابد، گفت: طولانی شدن آن فرصتی برای آمریکاست تا آثار تحریم ها را ببیند.
رضایی ادامه داد: ما گفته ایم که بمب اتم نمی سازیم و آنها خیالشان راحت شده است که ما بمب نمی سازیم اما مابه ازای این کار ما چیست. ما اجازه سوءاستفاده نمی دهیم اما نتیجه مذاکره پشت سر مذاکره چه بوده؟
روزی می رسد که غرب به التماس خواهد افتاد
وی ادامه داد: غرب مطمئن باشد اگر تحریم ها را برندارد پشیمان می شود و روزی می رسد که التماس می کند با ایران تجارت داشته باشد. بهتر است از لجبازی دست بردارد.
رضایی تاکید کرد که با کمک جوانان تحریم ها را خنثی می کند و وضع اقتصادی را سامان می دهد اما اگر غرب همکاری کند دست رد به سینه آنها نخواهد زد.
دستاوردهای دولت های گذشته را حفظ می کنیم
محسن رضایی در ادامه نشست خبری خود در پاسخ به سوالی درباره موضوع هسته ای و اینکه از چه راه هایی آن را به اتمام خواهید رساند و در صورت پیروزی شما روابط ایران با آمریکای لاتین چگونه خواهد بود، اظهارداشت: ما دستاوردهای دولت های گذشته را حفظ می کنیم؛ هرچند اولویت اول ما نباید آمریکای جنوبی می بود اما مصلحت ما نیست که آنرا نادیده بگیریم.
این نامزد ریاست جمهوری یازدهم تصریح کرد: در بحث هسته ای پیشنهاداتی وجود دارد اما به این دلیل که ما باید سر میز مذاکره آنها را مطرح کنیم، الان نمی توان جزئیات را گفت؛ میز مذاکرات، دیپلماتیک است و اگر الان همه موارد را مطرح کنم نمی توان به خوبی 1+5 را مدیریت کرد.
وی در عین حال به کلیت این موضوع اشاره و اضافه کرد: راهبرد ما بازی برد برد خواهد بود تا به توافق جهانی برسیم اما مدلهای اجرایی آنرا در زمان خود مطرح می کنم.
«ویکی رضایی» ابتکاری برای مشارکت نخبگان در اداره کشور است
رضایی در پاسخ به سوالی مبنی بر پتانسیل و ظرفیت سایت «ویکی رضایی» افزود: ویکی رضایی ابتکاری برای مشارکت نخبگان در اداره کشور است؛ این سایت به این صورت عمل می کند که برنامه ها را روی آن قرار می دهیم و جمعی از کارشناسان کشور آن را پشتیبانی می کنند و در واقع کلیه نظرات نخبگان ایران منعکس می شود و هیئت داوری نظرات را بررسی خواهد کرد.
این نامزد ریاست جمهوری یازدهم ادامه داد: ویکی رضایی برنامه ای برای مشارکت نخبگان داخل و خارج کشور برای اداره کشور است و اثر انتخاباتی هم دارد و طرفداران زیادی پیدا می کنیم.
وی بر همین اساس، سیاست اینترنت را مصونیت سازی دانست و گفت: باید با ابزار فنی به گونه ای کنترل کنیم که سرعت اینترنت پایین نیامده و محدودیت های اضافی به آن اضافه نشود چرا که اینترنت وسیله مهمی برای پیشرفت کشور ما است و محدودیتهای اضافی که مانع پیشرفت ما باشد نباید به کار گیریم چرا که با دست خود از این امکان بین المللی باز خواهیم ماند.
رضایی همچنین به سایتها و وبلاگهایی که از طرف هواداران وی راه اندازی شده است اشاره کرد و گفت: معتقدیم روز به روز اینترنت در انتخابات نقش موثرتری نسبت به گذشته دارد.
باید کمک بیشتری از چین بگیریم
این نامزد ریاست جمهوری همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر ارتباط با چین اظهارداشت: رابطه دوستی و سابقه ما با چین بسیار است اما سوابق همکاری مان به این اندازه نیست از اینرو باید آن را فعال تر کنیم؛ چین پیشرفته شده و توانایی های زیادی یافته است و باید کمک بیشتری از این کشور بگیریم.
جای نماینده دولت در مناظره ها خالی بود
رضایی در پاسخ به سؤالی در خصوص آمادگی اش برای مناظره با وزرای دولت گفت: خلائی که وجود داشت، عدم حضور نماینده دولت در مناظرات بود و به عقیده بنده در مناظرات آینده حتما باید نماینده دولت حضور داشته باشد و به او وقت بدهند تا جوابش را بشنویم در غیر این صورت با نقد یک طرفه، شفافیت حاصل نمی شود.
وی تاکید کرد: این حق دولت است تا حرف هایش را بزند و بنده نیز هر کسی که نقد کرده باشم، آماده ام تا در مناظره با او شرک کنم و هیچ ابایی ندارم. این حق دولت است.
از ضرغامی خواستم تا مناظره چهارم هم برگزار شود
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: روز گذشته از آقای ضرغامی تقاضا کردم مناظره چهارم را برگزار کند در این صورت انتخابات به دور دوم کشیده نمی شود و در دور اول کار تمام خواهد شد.
رضایی با بیان اینکه تا امروز بعدازظهر فرصت خوبی برای برگزاری این مناظره است، گفت: در این صورت برخی ابهامات که در ذهن مردم وجود دارد، برطرف می شود و من این کار را مفید می دانم.
تحولات اقتصادی ایران بعد از انتخابات آغاز می شود
وی در خصوص خبر ویژه ای که قرار بود اعلام کند، گفت: خبر ویژه، پیروزی ملت ایران در روز جمعه است که مبداء جدیدی در اقتصادی ملی ما پایه گذاری خواهد شد و تحولات اقتصادی ایران بعد از انتخابات آغاز می شود.
شانس بالایی دارم،خبرهای خوبی در راه است
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه شانس موفقیت خود را بسیار بالا می داند، تاکید کرد: قطعا در این 3-4 روز خبرهای خوشی خواهید شنید.
به نتیجه انتخابات تمکین می کنم
رضایی در پاسخ به سوال دیگر فارس مبنی بر اینکه واکنش شما در قابل نتیجه نهایی انتخابات چه خواهد بود، گفت: من تابع قانونم و در نهایت به نتیجه انتخابات، هرچه که باشد تمکین خواهم کرد.
تاکنون مناظره درست و حسابی اقتصادی نداشتیم
رضایی با اشاره به مناظره اول که در صدا و سیما برگزار شد، گفت: در این مناظره بحث اقتصاد مظلوم ماند و ما تاکنون یک مناظره درست و حسابی درباره اقتصاد نداشته ایم، من حتی اعلام کردم که حاضرم با کارشناسان اقتصادی کاندیداها مناظره داشته باشم. در این مناظره ها به اندازه کافی به اقتصاد پرداخته نشده است.
وی با اشاره به جنبش وال استریت، گفت: این جنبش در حالت نوزایی است و چیزی غیر از لیبرالیسم و سوسیالیسم بنام مردم در حال شکل گیری است. این جنبش هنوز فلسفه و تئوری خود را پیدا نکرده است. معتقدم این جنبش در آینده دوباره جان می گیرد و نمی توان آن را سرکوب کرد.
قانون اساسی نیاز به اصلاح دارد
کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری با بیان اینکه قانون اساسی باید در مواردی اصلاح شود، خاطرنشان کرد: باید از عمر پر برکت مقام معظم رهبری استفاده کرد و برخی از اصول قانون اساسی را که ابهام نام دارد را اصلاح کنیم.
اختیارات رییس جمهور در قانون ابهام دارد
رضایی ادامه داد: بسیاری از قوانین مترقی هستند اما اصل 44 شوراها، مدیریت شهری، اختیاراتی را که به شوراها داده می شود و رابطه دولت و مجلس ابهام دارد که باید برطرف شوند.
وی ادامه داد: قوانین اقتصادی و مدیریتی کشور باید با کمک نخبگان اصلاح شود. این اقدام در دولت بنده صورت می پذیرد.
برای حل مسئله سوریه گروه 5+3 را تشکیل می دهیم
رضایی در پاسخ به سوالی در خصوص رابطه ایران با ترکیه پس از اتفاقات سوریه گفت: در این خصوص خیلی کارها می توانستیم انجام دهیم که نشد الان یک نوع تکروی در منطقه صورت می گیرد که باید به همکاری دسته جمعی تغییر کند.
وی افزود: اگر عربستان،؛ ترکیه و مصر هر کدام بخواهند خودشان به تنهایی تصمیم بگیرند اوضاع به هم می ریزد. مسئله بحرین، سوریه و افغانستان مسائل آزاردهنده ای است که با همکاری دسته جمعی می توانیم به آن پایان دهیم.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: در این خصوص گروه 5+3 را ایجاد می کنیم. 5 همسایه سویه و سه کشور ایران، عربستان و مصر که می تواند مسئله سوریه را حل کنند.
رضایی ادامه داد: در قضیه سوریه دولت، معارضین و خود مردم این کشور سه قطب هستند که باید محور ساماندهی سیاسی سوریه را تشکیل دهند.
وی افزود: اولا باید درگیری های مسلحانه تمام شود و با روش های دموکراتیک و مشارکت این سه قطب آینده سوریه رقم بخورد. همچنین گروه 5+3 نباید در این موضوع دخالت کنند بلکه باید کمک کند تا آینده سیاسی سوریه تثبیت شود.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به خبرنگاری که پرسید «در مناظره سوم ملاحظه آقای جلیلی را کرد ولی آقای ولایتی منافع نظام را به خطر انداخت»، گفت: هر کسی خط ومشی خود را دارد. بنده مذاکرات هسته ای را به صورت فوق العاده تقویت و کمک می کنیم و رئیس دولت در هدایت این موضوع بسیار تاثیر گذار است.
رضایی خاطرنشان کرد: اتاق بزرگ دیپلماسی با حضور همه دیپلمات های برجسته کشور تشکیل می دهند تا عقبه بزرگی برای تیم مذاکره کننده با 5+1 باشد.
وی اظهار داشت: البته تا کنون اقدامات و تلاش های زیادی شده ولی انتظارات ما بیش از اینهاست و بنده این سیاست ها را تغییر می دهم و با تشکیل تیم قوی و استفاده از تجارب گذشته مشی درستی را در پیش و بهانه را از آنها می گیریم.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درخصوص برنامه های اقتصادی اش نیز گفت: ما اقتصاد را شفاف شفاف خواهیم کرد و حسابرسی، نظارت و رتبه بندی شرکت ها را تعیین تکلیف می کنیم. شرکت های شبه دولتی و شبه خصوصی نخواهیم داشت شرکت ها یا باید خصوصی باشد یا دولتی. البته در برخی موارد، مشارکت دولت در بخش خصوصی خواهد بود.
اقتصاد باید کاملا از دست دولت خارج شود
رضایی در پاسخ به سؤالی در خصوص دخالت نیروهای مسلح در امور اقتصادی گفت: سیاست های اصل 44 فقط راجع به نیروهای مسلح نیست بلکه اقتصاد باید کاملا از دست دولت وزارتخانه ها و نهادهای دولتی خارج شوند که ما این کار را خواهیم کرد تا خود مردم متولی اقتصاد شود.
وی در پاسخ به سؤالی در خصوص احتمال اجماع اصولگرایان در انتخابات گفت: بنده به صورت مستقل شرکت کردم و در عین حال که اصولگرا بوده و هستم مسیرم را ادامه می دهم.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: برای آن ائتلاف هایی که تشکیل شده هنوز تعیین تکلیف نشده و نمی تواند دقیق پیش بینی کند که از تعداد نامزدهای اصولگرا کم خواهد شد یا نه.
رضایی در خصوص برنامه هایش پیرامون مسکن مهر نیز گفت: هر جا که زمینی باشد و مردم بتوانند با حداقل هزینه به بیشترین آرامش برسند، می تواند مسکن مهر آنجا باشد حالا چه در حاشیه و چه در داخل شهر. حتی ممکن است بخشی از آن هم در بافت های فرسوده شهر باشد. این سیاست تعیین می کند که جای مسکن مهر کجا باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: صنایع ما تقریبا به صورت خودجوش و بدون برنامه ریزی دولتی شکل می گیرند و دولت فقط مجوز می دهد و این مجوزها به قدری است که با هیچ معیاری سازگاری ندارد.
ادغام وزارتخانه های صنایع و بازرگانی به صنعت کشور آسیب زد
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به ادغام وزارتخانه های صنایع، معادن و بازرگانی گفت: برخلاف ادغام وزارتخانه مسکن و شهرسازی ادغام صنایع و بازرگانی کاری عجولانه بود که موفق نبود و به صنعت کشور بیشتر آسیب زد.
رضایی در خصوص مشکلات صنایع کشور تصریح کرد: کمبود نقدینگی، مشکل رقابت، بهره وری پایین و عدم پرداخت یارانه به صنایع از جمله این مشکلات است که باعث شد 60-70 درصد کارخانه های کشور تعطیل و کارگران روز به روز اخراج شوند.
وی با اشاره به برنامه هایش در این خصوص گفت: ما سیاست های تشویقی را دنبال می کنیم و یارانه مرحله دوم که در طول سال حدود 30هزار میلیارد تومان است را به مدت 6 ماه وارد صنعت می کنیم تا کمبود سرمایه در گردش صنعت را حل کنیم.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: محیط کسب و کار کشور اصلا برای تولید مناسب نیست و ما این محیط را متناسب با سیاست پیشرفتی و تولید خواهیم کرد.
رضایی در این نشست، با تشکر از این فارس بابت برگزاری این برنامه و تبریک میلاد امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) روز پاسدار و روز جانباز اظهار داشت: جانبازان ما هنوز با جنگ سر و کار دارند و هر چند وقت یک بار به خاطر آثار جنگ شهید می شوند.
ناملایمات را نادیده گرفتیم تا وقت مردم گرفته نشود
رضایی با اشاره به برخورد برخی گروه ها نسبت به حضورش در انتخابات گفت: هر چند بسیار سخت گذشت و حرف های زیادی زدند اما زمانی که من از سپاه بیرون آمدم یک ماشین هم با خودم نیاوردم و در مسیر قانون عمل کردم. اما متاسفانه برخورد بدی صورت گرفت.
وی افزود: در دوران اصلاحات وقتی یکی از دوستان ما به صحنه آمد گفتند چکمه پوش ها آمدند و یا در دوره عدالت به شکل دیگری به میراث دفاع مقدس حملاتی صورت گرفت.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ما همه اینها را نادیده گرفتیم زیرا نمی خواستیم وقت ملت گرفته شود، تصریح کرد: امروز هر نوع کشمکشی وقت ملت را می گیرد. زمان مهمترین سرمایه ماست که با توجه به تحریم ها و عقب ماندگی ها نباید حتی یک ثانیه را از دست بدهیم.
قصد ائتلاف با کسی ندارم/تا آخر در انتخابات می مانم
رضایی با تاکید بر اینکه تا آخر در صحنه انتخابات خواهد ماند، گفت: حضورم از اول جدی بوده و الان هم جدی است و با کسی ائتلاف نکردم. البته نه اینکه آقایان را قبول نداشتم بلکه از ائتلاف 1+77میلیون صحبت کردم.
وی افزود: نفع ملت ایران در حضور من و امثال من در صحنه برای کمک به پیشرفت کشور است. ما مردان اهل خطر و حضور در شرایط سخت هستیم.
رضایی با بیان اینکه باید فراتر از جناح ها حرکت کنیم، تاکید کرد: چه اشکالی دارد یک دولت اصولگرا، چند اصلاح طلب را هم در خود داشته باشد و یا بالعکس. معیار تشکیل دولت بنده کارآمدی افراد و اعتقاد به رهبر انقلاب است. از نظر من اگر چند نفر نیروی ارزشی اصلاح طلب نیز در کابینه باشند، هیچ اشکالی ندارد.
استفاده از ظرفیت های حدادعادل و عارف
وی با اشاره به کناره گیری دو نفر از نامزدهای ریاست جمهوری گفت: آقای حدادعادل فردی فرهنگی و اخلاقی است و هواداران و برنامه هایی دارد و حالا نباید بگوییم چون کنار کشیده است از آن استفاده نکنیم. ایشان یک پتانسیل است و می توانیم از او استفاده کنیم.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همچنین به کناره گیری نامزد دیگر انتخابات اشاره و تصریح کرد: آقای عارف نیز فردی نجیب و باسواد و یک اصلاح طلب ارزشی است. چرا از وجودش استفاده نشود؟ حتما از ایده ها و برنامه های خوب آقای عارف نیز استفاده خواهیم کرد. ما می خواهیم مدل جدید اداره کشور را پایه ریزی کنیم تا به درگیری ها پایان دهیم.
سه امتحان در محضر ملت و رهبری پس داده ام
رضایی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه تا کنون سه امتحان را در محضر ملت و رهبری داده ایم، گفت: امتحان اول دوران انقلاب و از سال 50 تا 59 بود که در آن زمان دستگیر و 6 ماه در زندان ساواک بودم.
وی افزود: در آن زمان هم نهضت آزادی هم مجاهدین خلق و هم انجمن حجتیه فعالیت می کرد ولی ما مسیر امام(ره) را در پیش گرفتیم تا به پیروزی رسیدیم.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: یکی از ماموریت هایی که در آن زمان امام (ره) در اختیار ما گذاشت، مراقبت و حراست از تحصن کارکنان شرکت نفت در خوزستان بود که ما به دستور امام(ره) به آنجا رفتیم و امیدوارم روزی اسناد این موضوع توسط آیت الله جزایری منتشر شود.
رضایی با بیان اینکه در آن زمان گارد شرکت نفت متحصنین را اذیت می کرد، گفت: زمانی که آقایان هاشمی و بازرگان به آنجا آمده بودند تا به متحصنین پول بدهند، ما هم در آن اتاق بودیم تا با دوستانمان فشار گارد را بر متحصنین کم کنیم که همین کار را هم انجام دادیم وامام (ره) به آمریکا نشان داد که شاه توانایی اداره کشور را ندارد و این موفقیت، پشت شاه را شکست.
وی با بیان اینکه دومین امتحان ما امنیت بود، اظهار داشت: زمانی در کشور کودتا و شورش های داخلی صورت گرفت و منافقین دست به اسلحه بردند و با 70 هزار کادر و سمپات، روزی 40-50 نفر از ما و آنها کشته می شد. در آن زمان سراسر کشور در شعله های ترور می سوخت و درگیری های شدیدی صورت می گرفت که ما و دوستانمان ظرف 3-4 سال امنیت را برقرار کردیم.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه سومین امتحان ما جنگ بود، خاطرنشان کرد: با حکم امام(ره) با سربلندی از جنگ بیرون آمدیم و اکنون در راه چهارمین امتحان هستیم که امتحان اقتصاد است. فقط با رای مردم است که دستاوردهای خوبی در این حوزه خواهیم داشت.
برای جهاد آمده ام
رضایی تاکید کرد که به دنبال به دست آوردن صندلی نبوده و برای جهاد آمده است و از دلسوزان و نخبگان کشور درخواست کمک کرد.
وی با نشان دادن دست خطی از شهید حسن باقری در روز 13 بهمن 1360 گفت: شهید باقری حدود 30 سال پیش در دست نوشته های خود آورده است که «صحبت های برادر محسن درباره تهدیدات آمریکا در جمع فرماندهان بود. آمریکا در ایران هر کاری که می توانست انجام داد تا ما را یا به سازش بکشاند یا ساقط کند. پس از اینکه کاری از پیش نبرد دو اقدام علیه ایران انجام می دهد یکی منزوی کردن ایران در خارج در زمینه سیاست خارجی و دیگری محاصره شدید اقتصادی است. تلاش دیگر در این زمینه است که اعراب را با ایران دشمن کند».
در محاصره شدید اقتصادی هستیم
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: در حال حاضر همان طور که 30 سال پیش تاکید کرد بودم در محاصره شدید اقتصادی هستیم و آمریکایی ها اعراب را به جای درگیر کردن با اسرائیل با ایران درگیر کردند.
20 سال اقتصاد ایران را مطالعه کردم
رضایی با بیان اینکه یک غبار شلمچه و خرمشهر را به 10 تا ریاست جمهوری نمی دهم، اظهار داشت: من 20 سال است که اقتصاد ایران رامی خوانم. برخی آقایان دو سه سال است که متوجه اقتصاد شده اند آیا آنها می توانند مملکت داری کنند.
وی ضمانت کاری خود را پشتوانه حقوقی اعلام کرد و گفت: اولین ضمانت کاری بنده، پشتوانه قوی است که در سیاست ها تصویب و ابلاغ شده است و باید تبدیل به قانون شود. متاسفانه دولت های قبل نتوانستند از این امکان استفاده کنند.
پرچم ظلم ستیزی ایران در اروپا، آمریکا و آفریقا افراشته است
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه در سیاست خارجی بر روی ارزش های انقلاب ایستادگی بسیار جدی خواهد داشت، گفت: ایستادگی فراتر از مقاومت است. مقاومت بخشی از ایستادگی ملت ایران است. پرچم ظلم ستیزی ایران در اروپا، آمریکا و آفریقا افراشته است.
رضایی با بیان اینکه ایستادگی را در داخل کشور نیز می بینم، ادامه داد: ارزش های انقلاب استقلال، آزادی، ولایت فقیه، مردم سالاری دینی و عدالت است و ما مخالف تبعیض در ارزش های انقلاب هستیم و آزادی باید در تمام مواردی که لازمه پیشرفت است، وجود داشته باشد و از آزادی ها به طور جدی دفاع می کنیم.
تاکید بر استفاده از دیپلماسی اقتصادی و دیپلماسی نخبگان
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به دیپلماسی اقتصادی و دیپلماسی نخبگان در کشور گفت: بسیاری از تصمیم گیری های کاخ سفید آمریکا تحت تاثیر افکار عمومی است. اما ما چقدر از این امکان استفاده می کنیم. خبرگزاری و روزنامه ها را تقویت نمی کنیم وقتی تقویت نمی کنیم یک اهرم قوی در خارج از کشور را از دست می دهیم.
بوش آماده حمله به ایران بود
رضایی ادامه داد: شما مطمئن باشید که بوش آماده حمله به ایران بود اما آمادگی نیروهای مسلح و افکار عمومی دنیا جلوی وی را گرفت. باید به دیپلماسی نخبگان توجه کرد. دانشمندان، نخبگان و مراجعی داریم که می توانند بر روی دنیا اثر بگذارند.
وی با اشاره به دیپلماسی اقتصادی دولت خود گفت: مسئله اقتصاد باید محور فعالیت های داخلی و خارجی باشد. سفارتخانه ها باید مسیر تجارت را باز کنند. سفیر کشوری که با وی کار اقتصادی انجام می دهیم، باید کار اقتصادی را بفهمد.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد که اتحادیه آسیای جنوب غربی را تشکیل می دهد و بنای جدیدی را فارغ از حضور قدرت های بین الملل ایجاد می کند و سیاست منطقه ای جدی ای را دنبال خواهد کرد.
به گفته وی در سطح بین الملل، جز با رژیم صهیونیستی با تمام کشورهای دنیا نقاط مشترک داریم.
احیای محیط زیست منطقه 4میلیارد دلار هزینه دارد/آمریکایی ها مقصرند
رضایی با اشاره به گرد وغبارها در 11 استان کشور گفت: این گردوغبارها به دلیل از بین رفتن محیط زیست به واسطه وجود تانک های آمریکایی در زمان جنگ ایجاد شده است. درست کردن این منطقه نیازمند 4 میلیارد دلار هزینه است. آمریکایی ها این منطقه را خراب کرده اند لذا باید حداقل دو تا سه میلیارد آن را پرداخت کنند.
در اختلاف با آمریکا جدی هستیم
وی تاکید کرد که روی اختلاف با آمریکا جدی است اما نقاط مشترک را با نظر رهبری بررسی می کند. هر چند که از ارزش های انقلاب کوتاه نمی آییم.
طولانی شدن موضوع هسته ای ایران، فرصتی برای آمریکاست
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه پرونده هسته ای باید با سرعت خاتمه یابد، گفت: طولانی شدن آن فرصتی برای آمریکاست تا آثار تحریم ها را ببیند.
رضایی ادامه داد: ما گفته ایم که بمب اتم نمی سازیم و آنها خیالشان راحت شده است که ما بمب نمی سازیم اما مابه ازای این کار ما چیست. ما اجازه سوءاستفاده نمی دهیم اما نتیجه مذاکره پشت سر مذاکره چه بوده؟
روزی می رسد که غرب به التماس خواهد افتاد
وی ادامه داد: غرب مطمئن باشد اگر تحریم ها را برندارد پشیمان می شود و روزی می رسد که التماس می کند با ایران تجارت داشته باشد. بهتر است از لجبازی دست بردارد.
رضایی تاکید کرد که با کمک جوانان تحریم ها را خنثی می کند و وضع اقتصادی را سامان می دهد اما اگر غرب همکاری کند دست رد به سینه آنها نخواهد زد.
دستاوردهای دولت های گذشته را حفظ می کنیم
محسن رضایی در ادامه نشست خبری خود در پاسخ به سوالی درباره موضوع هسته ای و اینکه از چه راه هایی آن را به اتمام خواهید رساند و در صورت پیروزی شما روابط ایران با آمریکای لاتین چگونه خواهد بود، اظهارداشت: ما دستاوردهای دولت های گذشته را حفظ می کنیم؛ هرچند اولویت اول ما نباید آمریکای جنوبی می بود اما مصلحت ما نیست که آنرا نادیده بگیریم.
این نامزد ریاست جمهوری یازدهم تصریح کرد: در بحث هسته ای پیشنهاداتی وجود دارد اما به این دلیل که ما باید سر میز مذاکره آنها را مطرح کنیم، الان نمی توان جزئیات را گفت؛ میز مذاکرات، دیپلماتیک است و اگر الان همه موارد را مطرح کنم نمی توان به خوبی 1+5 را مدیریت کرد.
وی در عین حال به کلیت این موضوع اشاره و اضافه کرد: راهبرد ما بازی برد برد خواهد بود تا به توافق جهانی برسیم اما مدلهای اجرایی آنرا در زمان خود مطرح می کنم.
«ویکی رضایی» ابتکاری برای مشارکت نخبگان در اداره کشور است
رضایی در پاسخ به سوالی مبنی بر پتانسیل و ظرفیت سایت «ویکی رضایی» افزود: ویکی رضایی ابتکاری برای مشارکت نخبگان در اداره کشور است؛ این سایت به این صورت عمل می کند که برنامه ها را روی آن قرار می دهیم و جمعی از کارشناسان کشور آن را پشتیبانی می کنند و در واقع کلیه نظرات نخبگان ایران منعکس می شود و هیئت داوری نظرات را بررسی خواهد کرد.
این نامزد ریاست جمهوری یازدهم ادامه داد: ویکی رضایی برنامه ای برای مشارکت نخبگان داخل و خارج کشور برای اداره کشور است و اثر انتخاباتی هم دارد و طرفداران زیادی پیدا می کنیم.
وی بر همین اساس، سیاست اینترنت را مصونیت سازی دانست و گفت: باید با ابزار فنی به گونه ای کنترل کنیم که سرعت اینترنت پایین نیامده و محدودیت های اضافی به آن اضافه نشود چرا که اینترنت وسیله مهمی برای پیشرفت کشور ما است و محدودیتهای اضافی که مانع پیشرفت ما باشد نباید به کار گیریم چرا که با دست خود از این امکان بین المللی باز خواهیم ماند.
رضایی همچنین به سایتها و وبلاگهایی که از طرف هواداران وی راه اندازی شده است اشاره کرد و گفت: معتقدیم روز به روز اینترنت در انتخابات نقش موثرتری نسبت به گذشته دارد.
باید کمک بیشتری از چین بگیریم
این نامزد ریاست جمهوری همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر ارتباط با چین اظهارداشت: رابطه دوستی و سابقه ما با چین بسیار است اما سوابق همکاری مان به این اندازه نیست از اینرو باید آن را فعال تر کنیم؛ چین پیشرفته شده و توانایی های زیادی یافته است و باید کمک بیشتری از این کشور بگیریم.
جای نماینده دولت در مناظره ها خالی بود
رضایی در پاسخ به سؤالی در خصوص آمادگی اش برای مناظره با وزرای دولت گفت: خلائی که وجود داشت، عدم حضور نماینده دولت در مناظرات بود و به عقیده بنده در مناظرات آینده حتما باید نماینده دولت حضور داشته باشد و به او وقت بدهند تا جوابش را بشنویم در غیر این صورت با نقد یک طرفه، شفافیت حاصل نمی شود.
وی تاکید کرد: این حق دولت است تا حرف هایش را بزند و بنده نیز هر کسی که نقد کرده باشم، آماده ام تا در مناظره با او شرک کنم و هیچ ابایی ندارم. این حق دولت است.
از ضرغامی خواستم تا مناظره چهارم هم برگزار شود
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: روز گذشته از آقای ضرغامی تقاضا کردم مناظره چهارم را برگزار کند در این صورت انتخابات به دور دوم کشیده نمی شود و در دور اول کار تمام خواهد شد.
رضایی با بیان اینکه تا امروز بعدازظهر فرصت خوبی برای برگزاری این مناظره است، گفت: در این صورت برخی ابهامات که در ذهن مردم وجود دارد، برطرف می شود و من این کار را مفید می دانم.
تحولات اقتصادی ایران بعد از انتخابات آغاز می شود
وی در خصوص خبر ویژه ای که قرار بود اعلام کند، گفت: خبر ویژه، پیروزی ملت ایران در روز جمعه است که مبداء جدیدی در اقتصادی ملی ما پایه گذاری خواهد شد و تحولات اقتصادی ایران بعد از انتخابات آغاز می شود.
شانس بالایی دارم،خبرهای خوبی در راه است
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه شانس موفقیت خود را بسیار بالا می داند، تاکید کرد: قطعا در این 3-4 روز خبرهای خوشی خواهید شنید.
به نتیجه انتخابات تمکین می کنم
رضایی در پاسخ به سوال دیگر فارس مبنی بر اینکه واکنش شما در قابل نتیجه نهایی انتخابات چه خواهد بود، گفت: من تابع قانونم و در نهایت به نتیجه انتخابات، هرچه که باشد تمکین خواهم کرد.
تاکنون مناظره درست و حسابی اقتصادی نداشتیم
رضایی با اشاره به مناظره اول که در صدا و سیما برگزار شد، گفت: در این مناظره بحث اقتصاد مظلوم ماند و ما تاکنون یک مناظره درست و حسابی درباره اقتصاد نداشته ایم، من حتی اعلام کردم که حاضرم با کارشناسان اقتصادی کاندیداها مناظره داشته باشم. در این مناظره ها به اندازه کافی به اقتصاد پرداخته نشده است.
وی با اشاره به جنبش وال استریت، گفت: این جنبش در حالت نوزایی است و چیزی غیر از لیبرالیسم و سوسیالیسم بنام مردم در حال شکل گیری است. این جنبش هنوز فلسفه و تئوری خود را پیدا نکرده است. معتقدم این جنبش در آینده دوباره جان می گیرد و نمی توان آن را سرکوب کرد.
قانون اساسی نیاز به اصلاح دارد
کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری با بیان اینکه قانون اساسی باید در مواردی اصلاح شود، خاطرنشان کرد: باید از عمر پر برکت مقام معظم رهبری استفاده کرد و برخی از اصول قانون اساسی را که ابهام نام دارد را اصلاح کنیم.
اختیارات رییس جمهور در قانون ابهام دارد
رضایی ادامه داد: بسیاری از قوانین مترقی هستند اما اصل 44 شوراها، مدیریت شهری، اختیاراتی را که به شوراها داده می شود و رابطه دولت و مجلس ابهام دارد که باید برطرف شوند.
وی ادامه داد: قوانین اقتصادی و مدیریتی کشور باید با کمک نخبگان اصلاح شود. این اقدام در دولت بنده صورت می پذیرد.
برای حل مسئله سوریه گروه 5+3 را تشکیل می دهیم
رضایی در پاسخ به سوالی در خصوص رابطه ایران با ترکیه پس از اتفاقات سوریه گفت: در این خصوص خیلی کارها می توانستیم انجام دهیم که نشد الان یک نوع تکروی در منطقه صورت می گیرد که باید به همکاری دسته جمعی تغییر کند.
وی افزود: اگر عربستان،؛ ترکیه و مصر هر کدام بخواهند خودشان به تنهایی تصمیم بگیرند اوضاع به هم می ریزد. مسئله بحرین، سوریه و افغانستان مسائل آزاردهنده ای است که با همکاری دسته جمعی می توانیم به آن پایان دهیم.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: در این خصوص گروه 5+3 را ایجاد می کنیم. 5 همسایه سویه و سه کشور ایران، عربستان و مصر که می تواند مسئله سوریه را حل کنند.
رضایی ادامه داد: در قضیه سوریه دولت، معارضین و خود مردم این کشور سه قطب هستند که باید محور ساماندهی سیاسی سوریه را تشکیل دهند.
وی افزود: اولا باید درگیری های مسلحانه تمام شود و با روش های دموکراتیک و مشارکت این سه قطب آینده سوریه رقم بخورد. همچنین گروه 5+3 نباید در این موضوع دخالت کنند بلکه باید کمک کند تا آینده سیاسی سوریه تثبیت شود.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به خبرنگاری که پرسید «در مناظره سوم ملاحظه آقای جلیلی را کرد ولی آقای ولایتی منافع نظام را به خطر انداخت»، گفت: هر کسی خط ومشی خود را دارد. بنده مذاکرات هسته ای را به صورت فوق العاده تقویت و کمک می کنیم و رئیس دولت در هدایت این موضوع بسیار تاثیر گذار است.
رضایی خاطرنشان کرد: اتاق بزرگ دیپلماسی با حضور همه دیپلمات های برجسته کشور تشکیل می دهند تا عقبه بزرگی برای تیم مذاکره کننده با 5+1 باشد.
وی اظهار داشت: البته تا کنون اقدامات و تلاش های زیادی شده ولی انتظارات ما بیش از اینهاست و بنده این سیاست ها را تغییر می دهم و با تشکیل تیم قوی و استفاده از تجارب گذشته مشی درستی را در پیش و بهانه را از آنها می گیریم.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درخصوص برنامه های اقتصادی اش نیز گفت: ما اقتصاد را شفاف شفاف خواهیم کرد و حسابرسی، نظارت و رتبه بندی شرکت ها را تعیین تکلیف می کنیم. شرکت های شبه دولتی و شبه خصوصی نخواهیم داشت شرکت ها یا باید خصوصی باشد یا دولتی. البته در برخی موارد، مشارکت دولت در بخش خصوصی خواهد بود.
اقتصاد باید کاملا از دست دولت خارج شود
رضایی در پاسخ به سؤالی در خصوص دخالت نیروهای مسلح در امور اقتصادی گفت: سیاست های اصل 44 فقط راجع به نیروهای مسلح نیست بلکه اقتصاد باید کاملا از دست دولت وزارتخانه ها و نهادهای دولتی خارج شوند که ما این کار را خواهیم کرد تا خود مردم متولی اقتصاد شود.
وی در پاسخ به سؤالی در خصوص احتمال اجماع اصولگرایان در انتخابات گفت: بنده به صورت مستقل شرکت کردم و در عین حال که اصولگرا بوده و هستم مسیرم را ادامه می دهم.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: برای آن ائتلاف هایی که تشکیل شده هنوز تعیین تکلیف نشده و نمی تواند دقیق پیش بینی کند که از تعداد نامزدهای اصولگرا کم خواهد شد یا نه.
رضایی در خصوص برنامه هایش پیرامون مسکن مهر نیز گفت: هر جا که زمینی باشد و مردم بتوانند با حداقل هزینه به بیشترین آرامش برسند، می تواند مسکن مهر آنجا باشد حالا چه در حاشیه و چه در داخل شهر. حتی ممکن است بخشی از آن هم در بافت های فرسوده شهر باشد. این سیاست تعیین می کند که جای مسکن مهر کجا باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: صنایع ما تقریبا به صورت خودجوش و بدون برنامه ریزی دولتی شکل می گیرند و دولت فقط مجوز می دهد و این مجوزها به قدری است که با هیچ معیاری سازگاری ندارد.
ادغام وزارتخانه های صنایع و بازرگانی به صنعت کشور آسیب زد
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به ادغام وزارتخانه های صنایع، معادن و بازرگانی گفت: برخلاف ادغام وزارتخانه مسکن و شهرسازی ادغام صنایع و بازرگانی کاری عجولانه بود که موفق نبود و به صنعت کشور بیشتر آسیب زد.
رضایی در خصوص مشکلات صنایع کشور تصریح کرد: کمبود نقدینگی، مشکل رقابت، بهره وری پایین و عدم پرداخت یارانه به صنایع از جمله این مشکلات است که باعث شد 60-70 درصد کارخانه های کشور تعطیل و کارگران روز به روز اخراج شوند.
وی با اشاره به برنامه هایش در این خصوص گفت: ما سیاست های تشویقی را دنبال می کنیم و یارانه مرحله دوم که در طول سال حدود 30هزار میلیارد تومان است را به مدت 6 ماه وارد صنعت می کنیم تا کمبود سرمایه در گردش صنعت را حل کنیم.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: محیط کسب و کار کشور اصلا برای تولید مناسب نیست و ما این محیط را متناسب با سیاست پیشرفتی و تولید خواهیم کرد.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد