به گزارشهزار ماسوله، اردشیر صفیعی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در شهرستان پاوه 650 هکتار تاکستان انگور دیم موجود است که 530 هکتار آن بارور و 120 هکتار بصورت نهال است.
وی انگور سیاه پاوه را بهترین و سالم ترین نوع انگور دانست و گفت: برای تولید این انگور از هیچ نوع کود و مواد شیمیایی استفاده نمی شود
وی بازار عمده مصرف انگور پاوه را استان های کرمانشاه و کردستان و اقلیم کردستان عراق اعلام کرد.
شهرستان پاوه با بیش از 59 هزار نفر جمعیت در شمال غربی استان کرمانشاه قرار دارد.
1500 تن انگور امسال در پاوه تولید می شود
مدیر جهاد کشاورزی پاوه پیش بینی کرد امسال یک هزار و 500 تن انگور دیم به ارزش حدود 30 میلیارد ریال از تاکستانهای این شهرستان برداشت شود.
آخرین مطالب
- ■"به یادِ ماموستا فخری "
- ■خسارت خرسها به کندوی عسل زنبور در بانه وره
- ■سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پاوه معرفی شد
- ■ماموستای عارف
- ■۱۷۰۵ داوطلب در مرحله ی اول کنکور شرکت کردند
- ■تداوم نظارتها بر واحد های خبازی
- ■فاز اول جدولگذاری معبر جنب مسکن مهر انجام شد
- ■نواختهشدن زنگ خطر انقراض گیاهان بهاره در شاهو
- ■برگزاری ایین رو نمایی از لوح ثبتی مسجد تاریخی روستای گلال
- ■نایب قهرمانی تیم فوتسال فرهنگیان نوسود
پربیننده ترین ها
- ■برگزاری ایین رو نمایی از لوح ثبتی مسجد تاریخی روستای گلال
- ■گردنه تته بازگشایی شد
- ■برگزاری همایش پیاده روی در شهر بانه وره
- ■شرکت ۱۷۰۵ داوطلب در مرحله اول کنکور سراسری در شهرستان پاوه
- ■دستگاه امآرآی وعده سر خرمن مسئولان به اورامیها
- ■ماموستای عارف
- ■نایب قهرمانی تیم فوتسال فرهنگیان نوسود
- ■نواختهشدن زنگ خطر انقراض گیاهان بهاره در شاهو
- ■سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پاوه معرفی شد
- ■۱۷۰۵ داوطلب در مرحله ی اول کنکور شرکت کردند
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد