ماموستا قادری: مسلمانان آیه «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ» را فراموش کرده اند

سرویس: اجتماعیکد خبر: 293929|01:57 - 1394/11/26
نسخه چاپی
ماموستا قادری: مسلمانان آیه «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ» را فراموش کرده اند
امام جمعه پاوه گفت: امروزه شاهدیم ما مسلمانان بعد از گذشت چندین قرن برادری و اخوت، آیه «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ» را فراموش و داریم تخم نفاق و جنگ و برادرکشی می­کاریم، باید بیدار شویم و با بصیرت حرکت کنیم تا دشمن بر ما غالب نشود.

به گزارشهزار ماسوله، به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی دفتر امام جمعه پاوه؛ماموستا ملا قادر قادریروز یک‌شنبه (25 بهمن‌ماه 94) در همایش بصیرت افزایی نسبت به مسائل جهان اسلام که با حضور مدرسان، مدیران و طلبه‌های مدارس علوم دینی اهل سنت اورامانات در سالن همایش‌های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی پاوه برگزار شد، با اشاره به اوضاع جهان اسلام، گفتند: ما ماموستایان و طلاب با توجه به مشکلات پیش روی جهان اسلام و وجود فتنه تکفیر که امروزه مصیبت عظمای جهان اسلام است، نیازمند آن هستیم که هرروز بصیرت و آگاهی خود را افزون‌تر نموده و خود را به علوم جدید مجهز نمائیم.

 

امام‌جمعه پاوهافزودند: وجود داعش و تکفیر باعث بروز مشکلات فراوانی در بلاد اسلامی شده و شاهدیم که در هیچ عصری به‌اندازه عصر ما، پیامبر، قرآن و شخصیت مسلمانان مورد هجمه و شبیخون دشمنان قرار نگرفته و دشمنان اسلام تا این حد به فکر خاموش کردن چراغ دین و عقیده مسلمانان نبوده‌اند، خصوصاً یهود و نصاری که در عصر ما دست به هر کاری می‌زنند تا چهره اسلام را غیرواقعی و زشت نمایش دهند.

 

ماموستا قادریبه برنامه‌های دشمنان برای مغلوب کردن اسلام اشاره کردند و گفتند: امروزه دشمنان با ایجاد نزاع، اختلاف، جنگ و خونریزی و تبلیغات در فضای مجازی ما را سرگرم نموده و درصدد فریب جوانان و نسل آینده‌ساز و خواهران و دختران و مادران ما هستند و می‌خواهند فرهنگ سخیف و بی‌ارزش خود را که اصل اول آن برهنگی است به زنان ما تحمیل کنند و جوانان ما را به بیراهه و سراشیبی سقوط بکشانند.

 

ایشاندر ادامه به توطئه‌های دشمنان در 38 سال از عمر انقلاب اسلامی اشاره کردند و گفتند: دشمنان اسلام و انقلاب در این سال‌ها جنگ 8 ساله را بر ما تحمیل و بعد از جنگ شاهد هزاران توطئه و ترفند فراوان از جانب آن‌ها بودیم اما بصیرت رهبری مقاومت و حضور مردم و هوشیاری و آگاهی مسئولین نظامی و انتظامی و امنیتی باعث بقای این نظام و رشد و بالندگی بیش‌ازپیش آن گردید.

 

ویضمن تأکید بر اهمیت امنیت، افزودند: باید شاکر نعمت امنیت موجود باشیم و همیشه این نکته را به خاطر بسپاریم که اگر بصیرت و هوشیاری و حکمت رهبری و علمای دین نبود، ما هم امروز به بلای مصر آقای مُرسی دچار می‌شدیم.

 

امام‌جمعه پاوهدانش، علم، بصیرت، هوشیاری و احساس تکلیف را ابزار ماموستایان برای حفظ دین عنوان و خاطرنشان کردند: علماء محترم و طلاب گرامی باید در جهت افزایش بصیرت و آگاهی خود تلاش نمایند تا از کاروان علم و دانش عقب نمانند و همواره خود را به این 5 ابزار و اسلحه مجهز نمایند زیرا نداشتن هرکدام از این اسلحه ها و یا عدم احساس تکلیف در برابر آن‌ها باعث غلبه دشمن و ضربه به پیکره عالمان، طلاب و نسل جوان ما خواهد شد.

 

ایشاندر ادامه به سخنی از امام مالک امام دارالهجره اشاره کردند و گفتند: امام مالک که انسانی والا و بسیار برجسته در فقه بوده‌اند می‌فرمایند: بعضی از ماموستایان و اساتید و مدرسان من به‌اندازه‌ای مقدس‌اند که اگر به آن‌ها توسل شود ممکن است خداوند به خاطر آن‌ها باران بباراند، ولی من ازنظریات آن‌ها پیروی نمی‌کنم، زیرا نمی‌دانند در پیرامونشان چه می‌گذرد و بجای خط دادن به مردم، این مردم هستند که به آن‌ها خط می‌دهند.

 

ماموستا قادریتکفیر اهل قبله را از نظر دین و دنیا و آخرت حرام دانستند و افزودند: با مشاهده آرای علمای دین درمی‌یابیم که تکفیر اهل قبله صحیح نیست و نمی‌توانیم به آنان نسبت کفر دهیم مگر آنان که یکی یا تمامی اصول دین را منکر شوند.

 

امام‌جمعه پاوهبابیان اینکه تکفیر و تندروی و خشونت ضرر دینی، دنیوی و اخروی دارند گفتند: باید قبول کنیم رشد جریان تکفیر در جهان اسلام و حکم بر کفر مسلمانان و احتکار دین توسط این گروه، امری زشت و ناپسند است.

 

ویافزودند: داعش در لباس اسلام و به نام اهل سنت کاری به دنیای کفر ندارند و با راه‌اندازی تشکیلاتی به نام الدوله الاسلامیه که هیچ شباهتی به اسلام ندارد، سبب اسلام هراسی شده و باعث شده غربی‌ها به ما می‌خندند و از اسلام به‌عنوان دین خشونت نام می‌برند.

ایشانسپس به تاریخچه تکفیر اشاره کردند و گفتند: تکفیر تاریخ قدیمی دارد و به سال 37 هجری برمی‌گردد که حکمیت در بین مردم کوفه و شام مطرح گردید، جمعی در نزدیکی بغداد از حضرت علی بن ابیطالب (رض) جدا شدند و به کوفه نرفتند و اولین گروهی نام گرفتند که به تکفیر همگان غیر از خودشان پرداختند.

 

ماموستا قادریافزودند: تکفیری‌های امروز که فارغ‌التحصیل مدارس و مساجد و حجره و کلاس علمای اهل سنت هستند، با آن خوارج تفاوت دارند و در حقیقت بزرگ‌شده و تربیت‌یافته دامان غربی‌ها هستند که با هواپیماهای آن‌ها به ترکیه می‌آیند و پیاده می‌شوند و برای نسل‌کشی به سوریه و عراق اعزام می‌شوند و در این آشفته‌بازار نفت و گاز و دیگر منابع کشورهای مسلمان را به تاراج می‌برند.

ایشاندر بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات طلبه‌های مدارس علوم دینی اهل سنت اشاره کردند و گفتند: متأسفانه طلبه‌های امروزی آن‌طور که بایدوشاید درس نمی‌خوانند و با آینده مجهولی روبرو هستند، نه سازمانی نیازهای آنان را تأمین می‌کند و نه هزینه خاصی دارند.

 

ویافزودند: می‌طلبد به مشکلات طلبه‌ها که پاسدار دین و حافظان قرآن هستند بیشتر توجه و رسیدگی شود تا این قشر بتوانند با خیالی آسوده علوم دین را یاد گرفته و در آینده به مردم خود خدمت کنند.

 

امام‌جمعه پاوهیکی از مشکلات مدارس علوم دینی را مسابقه عمامه گذاری در بین بعضی مناطق اورامانات عنوان کردند و افزودند: متأسفانه این عمامه گذاری‌ها به حدی بی‌برنامه است که هرکس دم دست بوده و لو اینکه حتی یک روز هم علوم دینی را فرانگرفته باشد، عمامه به سر می‌شود و فردا به این دلیل که از علوم دینی و فقهی چیزی نمی‌داند، باعث بروز مشکلات برای جامعه روحانیت شده و همین مسئله نیز باعث دلسردی جوانان برای گرایش به طلبگی می‌شود.

 

ماموستا قادریدر پایان سخنان خود به دیدار اخیر رهبران مسیحیان کاتولیک و پروتستان‌ها اشاره کردند و گفتند: دو روز قبل رهبران کاتولیک و پروتستان که هزار سال است باهم اختلاف شدید دارند باهم دیدار کردند تا زمینه آشتی یکدیگر را فراهم نموده و به اختلافاتشان پایان دهند؛ اما امروزه شاهدیم ما مسلمانان بعد از گذشت چندین قرن برادری و اخوت، آیه «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ» رافراموشو داریم تخم نفاق و جنگ و برادرکشی می­کاریم، باید بیدار شویم و با بصیرت حرکت کنیم تا دشمن بر ما غالب نشود.

 

ایشاندر خاتمه از بانیان جلسه و دفتر نمایندگی محترم ولی‌فقیه در امور اهل سنت و تمامی مهمانان تشکر کردند.

 

 

 

 

 

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد