مدیر سینما فرهنگ پاوه خبر داد:

اکران فیلم سینمایی" سیانور" در سینما فرهنگ پاوه

سرویس: اجتماعیکد خبر: 295252|22:57 - 1395/08/22
نسخه چاپی
اکران فیلم سینمایی"  سیانور" در سینما فرهنگ پاوه
مدیر سینما فرهنگ پاوه از اکران فیلم سینمایی"سیانور" از روز یکشنبه 23 آبان ماه تا 6 آذر در پاوه خبر داد.

به گزارشهزار ماسوله، فواد توفیقی در گفتگویی با خبرنگار ما افزود: فیلم سینمایی " سیانور " دومین ساخته بهروز شعیبی یک عاشقانه سیاسی در دهه 50 است که محور اصلی آن زندگی عاشقانه یک زوج و زندگی شهید مجید شریف واقفی (یکی از رهبران سازمان مجاهدین خلق پیش از انقلاب) را تصویر کشیده می شود نام دانشگاه شریف از فامیلی شهید مجید شریف واقفی گرفته شده است داستان «سیانور» کاملا براساس اتفاقات آن دوره از تاریخ نوشته شده است.


وی با بیان اینکه تهیه کنندگی این فیلم سید محمود رضوی ، با نویسندگی مسعود احمدیان و با کارگردانی بهروز شعیبی است گفت: خلاصه ای از این فیلم نیز پايان يك سكوت طولانی است! امير و هما پس از مدتى يكديگر را مى يابند در حاليكه يك انتخاب بيشتر ندارند؛ سيانور يا زندگى! و آن ها زندگى را انتخاب مى كنند.

 

وی ادامه داد: بازیگران این فیلم نیز مهدی هاشمی در نقش بهمنش، هانیه توسلی، حامد کمیلی در نقش وحید افراخته، پدرام شریفی در نقش امیر فخرا، بابک حمیدیان در نقش مرتض صمدیه لباف، بهروز شعیبی در نقش مجید شریف واقفی، بهنوش طباطبایی در نقش لیلا زمردیان، رضا مولایی، فرزین صابونی در نقش محمدتقی شهرام، فریدون محرابی، سارا توکلی، وحید حبیبیان، وحید رونقی و آتیلا پسیانی هستند.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بهروز شعیبی کارگردان فیلم در این مورد گفته است :


"روند زندگی و مبارزات مجید شریف واقفی و اتفاقاتی که در سال ۵۴ در ایران رخ داد جزو اتفاقات مهم در راهی است که به انقلاب اسلامی ایران ختم شد. در سال ۵۴ فاصله و انشعابی در سازمان مجاهدین خلق به وجود آمد که تیمی که شهید شریف واقفی سرگروه آن بود با این انشعاب مخالفت کرد.
علیرضا برازنده فیلمبردار فیلم در باره فیلمبرداری به صورت نگاتیو و دیجیتال گفته است : در واقع تصاویر نگاتیو حس و حال بیشتری دارد مانند عکس های قدیمی. زمانی که عکس های خانوادگی را می بینید حس زیادی را از این عکس ها که  نگاتیو است، می گیرید که در فیلمبرداری نگاتیو هم همینطور است.


وی افزود: محمد معتمدی خواننده تیتراژ فیلم «سیانور» نیز گفته است : موسیقی فیلم ها مخصوصا اگر موسیقی تیتراژ و آوازی داشته باشند، هر وقت و هر کجا که شنیده شوند عطر و بوی فیلم را به همراه دارند و باعث مرور خاطرات آن فیلم می شوند. داستان فیلم سیانور متعلق به ۴۰ سال پیش است و همچون گروه فیلمبرداری که از نگاتیو برای متبادر کردن حس آن موقع زمانی استفاده کردند، من نیز نیاز به تجهیزات موسیقایی آن دوران داشتم تا به جنس موسیقی و صدای آن دوران نزدیک شوم. از این رو به استودیویی در آلمان که تجهیزات مورد نیاز را داشت مراجعه کردم و یک قطعه موسیقایی متعلق به آن دوران را انتخاب کردیم


 سیانور فیلمی که به سراغ بخشی از تاریخ ناگفته ی ایران در دهه 50 می رود که تا به حال با این رویکرد و جزئیات در سینمای ایران تجربه نشده است دهه ی 50 مثل خیلی از برههای تاریخ معاصر ما مجال بررسی و بازنمایی در سینما را به درستی پیدا نکرده و با وجود اتفاقات دراماتیکی که در بطن آن وجود دارد با اقبال سینماگران مواجه نشده است سیانور اما نه تنها سراغ این دوران می رود بلکه سعی می کند تصویری ملموس و قابل دفاع از آن بسازد و مخاطبش را به دل اتفاقات هولناک مرتبط با فعالیت های چریکی پرتاب کند سعی می کند از آ دمها شخصیت های این جهانی بسازد که در موقعیت های دشوار تصمیم های سخت می گيرند و تاوانش را هم می پردازند گاهی با جان خود و گاهی هم با از دست دادن روابط خانوادگی و دوستانه و پا گذاشتن به آینده ای مبهم.

 

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد