فردی که با پرورش زنبور عسل اقتصاد مقاومتی را در پاوه معنا کرد

سرویس: اقتصاد مقاومتیکد خبر: 295276|12:45 - 1395/08/23
نسخه چاپی
فردی که با پرورش زنبور عسل اقتصاد مقاومتی را در پاوه معنا کرد

به گزارشهزار ماسوله،  مقام معظم رهبری با مکلف کردن مسئولان به ایجاد اقتصاد مقاومتی در کشور گامی بزرگ در راه اعتلا و آبادانی ایران برداشتند، در این خصوص بسیاری از افراد نیز پیرو فرمایشات رهبر با سرمایه شخصی خود با ایجاد سرمایه گذاری کوچک اما پر بازده برای خود و دیگران نیز ایجاد شغل کردند

.

پرورش زنبور عسل یکی از سرمایه گذاری های قابل توجه در زمینه ترویج اقتصاد مقاومتی است که یکی از شهروندان پاوه ای با راه اندازی آن برای خود و خانواده اش ایجاد شغل کرده است.

 

طرح‌های اقتصاد مقاومتی که به‌منظور اشتغال‌زایی و کاهش بیکاری جوانان و با حمایت بسیج سازندگی اجرا می‌شود از ظرفیت‌های بسیار خوبی برخوردار است و امسال با توجه به نام‌گذاری سال با عنوان «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» اجرای این طرح‌ها می‌تواند گامی عملی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی باشد.

 

آقای جبار حیدری تبار از افرادی است که توانسته است با زنبور داری به اقتصاد مقاومتی روی بیاورد و شغل مناسبی را برای خود ایجاد کند وی در گفتگویی با خبرنگار ما اظهار داشت: عسل دارای خواص زیادی است و برای بیماری های قلبی بسیار مناسب است و برای کسانی که قند و فشار خون دارند سودمند است.

 

وی گفت: حدود 5 سال است که به پرورش زنبور عسل و مستقل از پدرم مشغول هستم و در این زمینه تجربیات لازم را در چگونگی پرورش آنها در کنار پدرم با بیش از 15 سال فرا گرفته ام.

 

وی ادامه داد: با راهنمایی و مشاوره بسیج سازندگی شهرستان پاوه توانستم این واحد زنبورداری را توسعه داده و از این راه برای خود درامد زایی کسب کرده ام.

 

وی با بیان اینکه مشکل اصلی ما  در این حوزه این است که برخی از زنبورداران عسل غیر طبیعی را به عنوان طبیعی در بازار عرضه کرده و باعث بی ارزش کردن عسل طبیعی ما می کنند گفت: برخی اوقات عسل را از شهرهای دیگر به شهرستان پاوه می آورند و به مردم عرضه می کنند که نامرغوب هم هست، این کار باعث این می شود که مردم دیگر به ما که عسل مرغوب داریم اعتماد نکنند.

 

وی با بیان اینکه مسئولین مربوطه هم هیچ گونه حمایتی را از ما ندارند افزود: در ابتدای وارد شدن به این شغل تجربیات لازم در پرورش زنبور عسل را هم در کلاس های آموزشی جهاد کشاورزی کسب کرده و در این زمینه گواهینامه لازم را هم دریافت کرده ام.

 

حیدری تبار گفت: اکنون دارای 70 عدد زنبور عسل هستم که در فصول گرم آنها را به ارتفاعات برده و بعد از برداشت عسل در شهریور ماه، این زنبورها را به مکان اصلی خود در کنار منزل انتقال خواهیم داد.

 

وی در پایان گفت: خوشبختانه بازار فروش این محصول در شهرستان و هم در شهرستان های اطراف در حد مطلوبی قرار دارد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد