کارآفرینی حرفه زنبور داری در اقتصاد مقاومتی

سرویس: اقتصاد مقاومتیکد خبر: 295346|01:26 - 1395/09/07
نسخه چاپی
کارآفرینی حرفه زنبور داری در اقتصاد مقاومتی

به گزارشهزار ماسوله، در سال های اخیر به زنبورداری به عنوان یک فرصت برای ایجاد اشتغال نگاه شده و در کشور ما نیز با توجه به فواید و سود سرشار حاصله از آن، اشتغال به این حرفه در بسیار از مناطق رواج دارد و زنبورداری به عنوان یک حرفه و یا شغل مورد توجه قرار گرفته است.

 

زنبورداری شغلی پردرآمد و پربرکت است که به هیچ گونه مواد وارداتی نیاز ندارد و با یک سرمایه‌گذاری کم می‌توان ایجاد شغل کرد. در شرایطی که روند تلاش‌های اقتصادی در مسیر خودکفایی و استفاده بهینه از سرمایه گذاری نیروی کار استوار است و ایجاد فرصت های اشتغال مولد در کمترین مدت و با سرمایه اندک مورد تایید قرار می گیرد،‌ توجه به این رشته شغلی و درآمد نسبتا بالای آن ضرورت می یابد.


زنبور داری شغلی بسیار مطهر و شریفی است که زنبور دار می تواند با آن هم دنیا و هم آخرت خود را آباد سازد. علاوه بر این شغلی بسیار پربرکت است که فواید بسیار زیادی در بردارد.

 

آقای مدرک رستمی از افرادی است که توانسته است با زنبور داری به اقتصاد مقاومتی روی بیاورد و شغل مناسبی را برای خود ایجاد کند وی در گفتگویی با خبرنگار ما اظهار داشت:در عرصه پرورش زنبور عسل کار خود را با چندتا کندو شروع کردم که با تسهیلات 30 میلیون تومانی که از بسیج سازندگی سپاه ناحیه پاوه دریافت کردم این تعداد کندوها را به 65 کندو ارتقا دادم که اشتغالزایی مستقیم دو نفر، را در پی دااشت.

 

وی گفت: حدود 15 سال است که به پرورش زنبور عسل و مستقل از پدرم مشغول هستم و در این زمینه تجربیات لازم را در چگونگی پرورش آنها فرا گرفته ام.

 

وی با بیان اینکه  دارای مقطع تحصیلات لیسانس می باشم ادامه داد: این حرفه به عنوان شغل دوم من می باشد، و بیشتر برادرم به پرورش زنبورها همت می گمارد.

 

وی با بیان اینکه مشکل اصلی ما  در این حوزه وجود گردو خاک، خشکسالی و نبود باران، سرمای بیش از حد و بازار متشنج با حضور دلالانی است که عسل غیر طبیعی را ، به مردم عرضه می کنند.

 

وی افزود: در ابتدای وارد شدن به این شغل تجربیات لازم در پرورش زنبور عسل را هم در کلاس های آموزشی جهاد کشاورزی کسب کرده و در این زمینه گواهینامه لازم را هم دریافت کرده ام.

 

حیدری تبار گفت: اکنون دارای 65 عدد زنبور عسل هستم که در فصول گرم آنها را به ارتفاعات برده و بعد از برداشت عسل در شهریور ماه، این زنبورها را به مکان اصلی خود در کنار منزل انتقال خواهیم داد.

 

وی در پایان گفت: خوشبختانه بازار فروش این محصول در شهرستان با 120 کیلوگرم عسل در سال، بازار مطلوبی را به وجود آورده است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد