امام جمعه پاوه؛

ثبت نام افراد بی نام ونشان برای ریاست جمهوری، حریم شکنی است/ثبت نام اين افراد باعث خنده و شادی و مسخره کردن از جانب دشمنان است

سرویس: صرفا جهت اطلاعکد خبر: 296009|16:40 - 1396/01/26
نسخه چاپی
ثبت نام افراد بی نام ونشان برای ریاست جمهوری، حریم شکنی است/ثبت نام اين افراد باعث خنده و شادی و مسخره کردن از جانب دشمنان است
معتقدیم این هنجارشکنی و حریم‌شکنی‌ها که هرکس بلند می‌شود و خود را برای ریاست جمهوری کاندیدا می‌کند، به ضرر همه و باعث خنده و شادی و مسخره کردن از جانب دشمنان است.

به گزارشهزار ماسوله، به نقل ازپایگاه اطلاع‌رسانی دفتر امام‌جمعه پاوه؛حاجماموستاملاقادرقادریدر خطبه‌های نماز جمعه این هفته (25 فروردین‌ماه 96) که با حضور باشکوه مردم مؤمن و نمازگزار، در مسجد جامع پاوه اقامه شد، در قسمت اول بحث خود به پیام‌های آیۀ ۴۵ سورۀ مبارکۀ حج«فَكَأَيِّنْ مِنْ قَرْيَةٍ أَهْلَكْنَاهَا وَهِيَ ظَالِمَةٌ فَهِيَ خَاوِيَةٌ عَلَى عُرُوشِهَا وَبِئْرٍ مُعَطَّلَةٍ وَقَصْرٍ مَشِيدٍ»اشاره کردند و گفتند:این آیه دو پیام مهم دارد پیام اول خطاب به ما مؤمنین و پرچم‌داران دین و علماء  است که نباید در عقیده و عمل و ارشاد و تبلیغ خویش، دلسرد و مأیوس شویم و پیام دوم آن‌هم برای مخالفین دین و منحرفین جامعه است که زرق‌و برق دنیا نمی‌تواند زیاد دوام داشته باشد؛ بهتر این است تجدید نظر کنند.

ماموستاقادریدر ادامه بحث خود خاطرنشان کردند: خداوند بجهت تسلی حال پیامبر اسلام (ص) می‌فرماید: درست است که کافران و مشرکان و منحرفان تو را مورد اذیت و ناسزا قرار می‌دهند و شاگردانت را آزار و عذاب می‌دهند ولی بدان این کار مختص تو نبوده و قبل از تو هم پیامبران دیگر مورد اذیت و آزار قوم خود قرارگرفته‌اند و وقتی‌که مردم را به خداپرستی دعوت کرده‌اند در مقابل پیامبران خود ایستاده‌اند و این امر تازگی ندارد پس ای محمد تو هم باید صبر داشته باشی و قناعت و صبر پیشه کنی.

امام‌جمعه پاوهبه تحقق یافتن وعده‌های الهی در هر عصر و زمان اشاره کردند و گفتند: دنیای امروز ما بدین گونه نبوده است. بسیار بوده‌اند که در شهرها و روستاها در مقابل دستور الهی ایستادگی کرده‌اند اما یکی پس از دیگری نابود و هلاک شده‌اند و چاه‌هایشان خشک و بی‌صاحب و ساختمان‌هایشان ویران و قصرهای مرتفعشان فروریخته و بی‌صاحب شده‌اند. ای محمد تو هم دل‌خوش باش قصر ابوجهل و همراهانش همان‌گونه نابود خواهد شد.

ایشاننیاز امروز جامعه را ایمان، استقامت و ایستادگی عنوان کردند و گفتند:امروز که دنیای کفر بیش از هر زمان دیگری در ممالک اسلامی و کنار مساجد و به‌وسیله فضاهای مجازی در منازل ما حضور دارد نباید مأیوس شویم؛ زیرا دنیا خیلی قدیمی است و بسیاری از حاکمان و سرکشان زیادی همچون امریکا و روسیه و انگلیس امروز آمده‌اند و نابودشده‌اند و آنچه در این عصر بیش از هر زمان دیگری به درد ما می‌خورد ایمان و باور و استقامت و ایستادگی است.

خطیب جمعه پاوهدر بخش دوم خطبه‌ها به تفسیر آیات ۶، ۷ و 8 سوره مبارکه بینه و جایگاه بهترین و بدترین انسان‌ها در نزد خداوند متعال پرداختند و گفتند: خداوند در این سه آیه بدترین و بهترین انسان‌ها را معرفی می‌کند و می‌فرماید: کافران خواه مسیحی و یهودی و کمونیست و مشرک یا پیروان هر نوی گرایش ضد اسلامی که در مقابل رسالت رسول خدا حضرت ختمی‌مرتبت (ص) ایستادگی کنند و آن را قبول نداشته باشند، آنان کافرند و اگر تا قبل از مرگ تجدیدنظر نکنند، جایگاه آنان دوزخ است و همیشه در آن خواهند ماند و آنان بدترین مخلوقات هستند اما آنان که اهل ایمان هستند و عمل صالح انجام می‌دهند، بهترین مخلوقات هستند و پاداششان بهشت برین و خداوند هم از آنان راضی است.

ایشاندر ادامه به سخنی بسیار ارزشمند از حضرت علی (رضی‌الله‌عنه) اشاره کردند و گفتند:حضرت علی می‌فرماید: ای مسلمانان آگاه باشید که بزرگ‌ترین مرض جامعه، فقر است و بزرگ‌تر از فقر، مریضی جسم است و خطرناک‌تر از این دو مرض فکری است.

ماموستا قادریدر ادامه گفتند:در این عصر که همه‌چیز با پول ممکن است به‌راستی مرض جسم بسیار سخت است اما مصیبت بزرگ‌تر برای مؤمن آن است که فکر و عقیده‌اش مریض باشد و کسی که به این مرض دچار شود به هیچ‌کس اعتماد ندارد و این مسئله خیلی خطرناک است که متأسفانه امروز بسیاری از افراد مسلمان به مرض قلب و مرض فکر مبتلا هستند.

ویسپس به سال یاد روز عطار در تقویم جمهوری اسلامی اشاره کردند و گفتند: عطا نیشابوری یکی از عرفا و شاعران نامی و بزرگ ایرانی بود که به همراه سنایی و مولوی و بسیاری دیگر از عرفا و شعرا بافکر و قلم خود عرفان را زنده و با اشعار و کتب و آثارشان بزرگ‌ترین خدمت را به اسلام کردند و کتاب‌های آن‌ها انقلاباتی را در جامعه پدید آورد که هیچ قدرتمندی نتوانسته این انقلاب‌ها را انجام دهد.

امام‌جمعه پاوهسپس از کتاب منطق‌الطیر عطار ۵ بیت زیر را قرائت و از ایشان یاد نمودند.

 

خالقا گر نیک و گر بـــد کرده‌ام ... هر چه کردم با تن خود کرده‌ام

یک نظر ســـوی دل پرخــــونم آر ... وز میـــــان این‌همه بیرونم آر

نفس من بگـــــرفت سرتاپــای من...گر نگیـری دستمنای‌وایمن

خلقترسندازتومنترسمزخود... کزتونیکو دیده‌ام از خویش بد

مبتلای خویش و حیران تـــــــوأم  ... گر بــــدم گر نیک هم زانتوأم

خطیب جمعه پاوهدر بخش چهارم خطبه‌ها بهحریم‌شکنی‌های اخیر در موضوع ثبت‌نام عده‌ای برای نامزدی انتخابات ریاست جمهوریاشاره کردند و گفتند: ما ایرانی هستیم و بر هر انسان ایرانی یک تکلیف است که نسبت به موضوعات مملکت خود بی‌خبر، بی‌اطلاع و بی توجه نباشد.

ویافزودند:ما در ایران و در مرز داریم از این مملکت استفاده می‌کنیم و به‌اندازه آگاهی و خرد خود عشق و علاقه به آن داریم و معتقدیم این هنجارشکنی و حریم‌شکنی‌ها که هرکس بلند می‌شود و خود را برای ریاست جمهوری کاندیدا می‌کند، به ضرر همه و باعث خنده و شادی و مسخره کردن از جانب دشمنان است.

ماموستا قادریسپس به قانون اساسی جمهوری اسلامی اشاره کردند و گفتند:با نگاهی به قانون اساسی درمی‌یابیم که ۳۰ اصل آن به ریاست جمهوری و هیئت دولت ارتباط دارد و در آن‌ها قید شده است که بعد از رهبر، رئیس‌جمهور دومین رجل مملکت است و در قانون به‌صراحت آمده است که رئیس‌جمهور باید رجل سیاسی و مذهبی و متدین و مدیر و مدبر و دارای حسن سابقه و شهرت و امانت‌دار و اهل تقوی و تابع مذهب رسمی کشور باشد؛ اماما مشاهده می‌کنیم هرساله به شوخی مردم را سرگرم و به خاطر آنکه چهار نفر بخندند رجال مملکت را خرد می‌کنند.

امام‌جمعه پاوهسپس به بیان نظرات عده‌ای از این افراد پرداختند و گفتند: فردی از  غرب به وزارت کشور رفته بود و اول سخن خود را این‌گونه شروع کرد: به نام خداوند گرازهای مظلوم. آیا این ادب است و آیا رسانه ملی حق دارد این‌گونه سخنان را پخش کند و عقیده مردم را به سخره بگیرد؟ یکی دیگر می‌گفت: برای شورای شهر و روستا ثبت‌نام کرده‌ام اما گفته‌اند که مدرک کافی ندارم و اکنون آمده‌ام تا برای ریاست جمهوری خود را نامزد نمایم و یکی دیگر آچاری در دست داشت و می‌گفت کلید، مشکلات ما را حل نکرد و من می‌خواهم با آچار پیچ مشکلات را شل کنم؛ آیا این گونه اظهارات در شأن جایگاه رئیس جمهور است؟!!

ایشانافزودند:به نظر بنده که تا حدی احساس مسئولیت می‌کنم این حرکات به ضرر مملکت و ملت و رجال این کشور است و پخش این‌گونه نظرات در بیرون مرزها تبعات بدی برای ما دارد و دشمنان ما در آن‌طرف به ما می‌خندند و ما را مسخره می‌کنند و به‌راستی این کارها غلط است.

ویتصریح کردند :ما داریم حریم شکنی را به فرزندان خردسال تعلیم می دهیم تا فرزندان ایران، که مردمی شریف هستند به همه رجال دین اهانت و مسخره کنند؛ در اسلام انسان مسلمان محترم تر از کعبه است، چرا ما باید کار کنیم دیگران به ما بخندند.

خطیب جمعه پاوهباگلایه مندی از عملکرد صداوسیما در خصوص پوشش حضور افرادی که به قصد مسخره کردن نامزد ریاست جمهوریمی شوند، افزودند:بنده از رسانه ملی بسیار گله مندم، چرا باید هرآنچه که این افراد میگویند را پخش کند؛ اگر این کارها برای جلب رأی بیشتر است، باید قبول کنیم اگر یک رأی بیشتر مهم است، حریم دین و حریم مسلمانان و حفظ سیاست درست هم مهم است. چه اشکالی دارد بجای 80 درصد، 60 درصد مردم در انتخابات شرکت کنند ولی حریم ها مخدوش نشود.

ماموستا قادریدر پایان گفتند: ما باید هشیار باشیم؛ با خندیدن و بی‌توجهی و بی‌تدبیری مملکت حفظ نخواهد شد. این‌که ما بگوییم مردم را بخندانیم و جوانان را بخندانیم تا بیشتر رأی بدهند، امری ناپسند است بگذارید رأی ما کمتر باشد اما حریم‌ها شکسته نشود و مملکت و رجال ما تحقیر نشوند.

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد