برگزاری جلسه بررسی کنترل آب هانی کوان

سرویس: اجتماعیکد خبر: 299853|21:16 - 1400/09/01
نسخه چاپی
برگزاری جلسه بررسی کنترل آب هانی کوان
جلسه بررسی کنترل کیفی آب هانه کوان با حضور معاونین سیاسی – امنیتی و عمران فرمانداری ، بخشدار بخش مرکزی ،نمایندگان شبکه ی بهداشت ، آبفا، آب نیرو و کارشناسان مربوطه تشکیل گردید .

به گزارش هزارماسوله ،شیخی معاون سیاسی – امنیتی در این جلسه اظهار داشت :با توجه به افزایش بارندگی ها و افزایش و احتمال نفوذ آبهای سطحی به مظهر چشمه ها و شبکه ی آب رسانی ضروری است  کدورت و آلودگی آب بصورت کامل و مستمر تست و کنترل شود .

 

وی افزود: ضروری است  کمیته حفاظت از آبها ترتیبی اتخاذ نماید تا سریعاً نخاله های اطراف و نزدیک چشمه ی هانی کوان پاکسازی گردد .

 

وی گفت: کمیته حفاظت از آبها هر گونه ساخت و ساز غیر مجاز در اطراف چشمه ی هانی کوان و سایر چشمه ها را رصد و بلافاصله در صورت مشاهده ی تخلف اقدام قانونی را به عمل  آورد .

 

وی اضافه کرد: آب منطقه ایی موظف است تمامی مولفه های پدافند غیر عامل را از تاسیسات هانی کوان تا سایت فیلتراسیون و تا سراب هولی اعمال نماید .

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد