به گزارش هزارماسوله ،یاور حیدری مدیر عامل انجمن احیای شهرستان پاوه در نشست برخی از معلولین شهرستان پاوه با فرماندار این شهرستان در سخنانی اظهار داشت: معلولیت تا زمانی که مانع امورات اصلی همچون ازدواج و اشتغال گردد ؛محدودیت محسوب می شود.
وی افزود: انجمن حمایت از معلولین و توانخواهان احیاء پاوه درسال۱۳۹۶ با پیشنهاد جمعی از افراد صاحب نظر شهرستان تاسیس گردید.
وی با انتقاد از اداره بهزیستی شهرستان پاوه گفت: ریاست این سازمان در شهرستان در طول ۱۲ سال خدمت؛ از جامعه معلولین و شهرستان شناخت کاملی دارند اما متاسفانه امروز بجای آنکه دغدغه ازدواج و اشتغال را برای معلولین شهرستان داشته باشیم از دغدغه الفبای بهزیستی و مناسب سازی صحبت می شود.
وی ادامه داد: اگر این سازمان را با شبکه بهداشت و درمان مقایسه کنیم شبکه بهداشت و درمان که وظیفه سلامت جسم شهروندان را بر عهده دارند اگر یک روز یک متخصص در شهرستان حضور نداشته باشد با پیگیری های جدی؛ متخصصین را از دیگر نقاط استان به شهرستان می آورند اما بهزیستی پاوه تنها یک گفتار درمان و یک کار درمان برای ۱۲۰۰ معلول در شهرستان دارد.
حیدری گفت: ما نمی توانیم شهرداری را به چرایی عدم مناسب سازی پیاده روها محکوم کنیم اما بهزیستی می توانست در زمان مناسب سازی خط عبور نابینایان ؛ورود پیدا کند که این امر هم انجام نشد.
وی اظهار داشت: دغدغه دیگر شهرستان ها به اشتغال و ازدواج معلولان خلاصه می شود اما متاسفانه تهیه پوشاک دغدغه ما در پاوه می باشد.
مدیر عامل انجمن احیای شهرستان پاوه تصریح کرد: ما با ارائه خدمات به جامعه معلولین شهرستان یک پون محکمی برای اداره بهزیستی هستیم چرا که جامعه آماری این اداره را تحت پوشش قرار می دهیم.
وی در پایان گفت: انتظار ما این است که برای رفع مشکلات معلولان اداره بهزیستی همکاری لازم را برای انجمن احیا داشته باشد.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد