بازدید شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر پاوه از امکانات و تجهیزات جدید آتش نشانی

سرویس: اجتماعیکد خبر: 299894|09:57 - 1400/09/25
نسخه چاپی
بازدید شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر پاوه از امکانات و تجهیزات جدید آتش نشانی
شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر پاوه در محوطه پارک شهید کاظمی از امکانات و تجهیزات جدید ماشین‌آلات آتش‌نشانی (نازلهای چند منظوره، نازلهای کف‌ساز و ...) بازدید به عمل آوردند.

به گزارش هزارماسوله ، مهندس مرادی شهردار پاوه در حاشیه این بازدید ضمن تشکر از مهندس آذری شهردار سابق پاوه در خصوص تهیه تجهیزات مذکور در زمان مسئولیت خود که اکنون مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند و نیز تقدیر از نظر مساعد و پیگیریهای اعضای شورای اسلامی شهر در این رابطه، عنوان نمود: انجام امورات مربوط به هر شغلی قطعاً نیازمند تأمین امکانات و تجهیزات مربوطه است و آتش‌نشانی هم از این قاعده مستثنی نبوده و برای انجام امورات خود به نحو مطلوب باید تجهیزات لازم را در اختیار داشته باشد و تلاش ما بر این خواهد بود با توجه به نیازهای شهر و در حد بضاعت مالی شهرداری امکانات موجود آتش‌نشانی را ارتقا دهیم.

 

شهردار پاوه افزود: مورد دیگری که در راستای ارتقای سطح کیفی خدمات آتش‌نشانی قطعاً در صدد انجام آن خواهیم بود، تقویت توانمندی نیروهای آتش‌نشانی از طریق برگزاری دوره‌های آموزشی است؛ در حدی که این آموزش تبدیل به مهارت شود.

 

مهندس مرادی ادامه داد: در کنار موارد فوق قطعاً مسائل مربوط به رفاهیات پرسنل آتش‌نشانی مورد توجه قرار خواهد گرفت و امیدواریم نیروهای آتش‌نشانی نیز بیش از پیش در انجام وظایف خود کوشا باشند.

 

سپس آقای حسینی به نمایندگی از اعضای شورای اسلامی شهر به ایراد سخن پرداخت و عنوان نمود: از دید اعضای شورای اسلامی شهر، آتش‌نشانی با توجه به وظایف شغلی خود از واحدهای بسیار مهم در شهرداری است، چرا که با نجات جان و مال مردم سروکار دارد؛ لذا شورا از هر اقدامی که در خصوص ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات ارائه شده توسط آتش‌نشانی به شهر و شهروندان مؤثر واقع شود استقبال خواهد کرد و همراه خواهد بود.

 

لازم به ذکر است در پایان بازدید، تجهیزات مورد اشاره، به صورت آزمایشی توسط آتش‌نشانان مورد استفاده قرار گرفت.  

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد