تسریع عملیات اجرایی جدولگذاری خیابان مرکزی

سرویس: اجتماعیکد خبر: 299966|15:05 - 1400/10/19
نسخه چاپی
تسریع عملیات اجرایی جدولگذاری خیابان مرکزی
مهندس مرادی شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر پاوه با بازدید میدانی از پروژه جدولگذاری خیابان مرکزی، از نزدیک در جریان روند اجرایی این پروژه قرار گرفت.

به گزارش هزارماسوله ،شهردار پاوه در حاشیه این بازدید طی سخنانی ضمن اشاره به نقش جداول در هدایت و دفع آبهای سطحی و در نتیجه تسهیل تردد وسایل نقلیه و عابرین پیاده و ضرورت وجود آنها عنوان کرد: پروژه جدولگذاری خیابان مرکزی از جمله پروژه‌های خوب شهرداری است، اما روند اجرایی آن کند بود؛ به همین منظور، تداوم و تسریع در روند اجرایی آن در دستور کار شهرداری و شورای اسلامی شهر قرار گرفت.

شهردار پاوه ادامه داد: اکنون قریب به 750 متر از جدولگذاری معبر مذکور انجام شده است و ان‌شاءالله در صورت فراهم بودن شرایط مطلوب برای اجرای پروژه، در آینده‌ای نزدیک این طرح تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

مهندس مرادی در پایان از صبر و شکیبایی و همراهی شهروندان محترم با عوامل اجرایی پروژه مذکور تقدیر و عنوان نمود از آنجا که این طرح همسو با نیاز شهر و شهروندان طراحی و در دستور کار قرار گرفته است، امیدواریم در ارتقای سطح رفاه و رضایتمندی آن عزیزان مؤثر واقع شود.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد