به گزارش هزارماسوله ،در جلسه مذکور مهندس مرادی شهردار پاوه گفت: یکی از کارهایی که در گذشته در شهرداری با نیت خیر شروع شده ولی در ادامه منتج به نتیجه نشده و باعث ایجاد مشکلاتی برای شهرداری و شهروندان شده است، موضوع دکههای بازارچه شماره 3 است.
شهردار پاوه ادامه داد: دیدگاه شهرداری و شورای اسلامی شهر در این رابطه حل موضوع و راهاندازی و رونقبخشی به بازارچه است، لیکن از آنجا که مسائل مذکور در طول زمان به وجود آمدهاند، لذا حل آنها نیز به یک باره امکانپذیر نبوده و زمانبر خواهد بود.
شهردار پاوه اولین گام در راستای ساماندهی وضع موجود بازارچه شماره 3 را فعال نمودن هیأت امنا و تعریف بازه زمانی جهت یافتن راهکارها و اجرای آنها عنوان و افزود: پس از فعال شدن هیأت امنا ، باید در بازه زمانی تعریف شده طی جلساتی با حضور هیأت امنا و کارشناسان به بررسی موضوع و یافتن راهحلهای مورد توافق طرفین و سپس اجرای آنها پس از طی روند قانونی پرداخت.
شهردار پاوه تعامل دو جانبه و سازنده شهرداری و هیأت امنای محترم بازارچه و اراده طرفین بر حل مشکل را در مسیر راهاندازی آن حائز اهمیت دانست.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد