به گزارش هزارماسوله ،دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در دیدار با امام جمعه پاوه که با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان؛ فرماندار پاوه فرماندهی سپاه ناحیه پاوه؛ مدیر اموزش و پرورش؛ شهردار و رئیس اداره ارشاد اسلامی روانسر و پاوه برگزار شد در سخنانی ضمن تشکر از ماموستا قادری در ارائه خدمات اظهار داشت: ماموستا قادری با اشراف جدی و اخلاص به همه مسائل نگاه دارند .
دکتر امامی گفت: ما تقریبا جزء معدود کشورهایی هستیم که به برکت انقلاب اسلامی در کنار ساختار شورا؛ یک مجلس فرهنگی یا پارلمان به تناسب تمام شهرهای ایران داریم .
وی افزود: طبق ایین نامه در ۴۰۴ شهرستان و بخش در کشور می توانیم شورا داشته باشیم که در بیش از ۳۵۶ شهر شورای فرهنگ عمومی فعال می باشد که شبکه مویگری بی نظیری را ایجاد کرده است.
وی گفت: چون انقلاب اساسا به عنوان یک انقلاب فرهنگی و معنوی و نبوی و دینی برای تعالی بخشیدن به حیات طیبه ما براساس ظرفیت های تاریخ ما بوده است باید چنین مجلسی هم وجود داشته باشد و هدایت این پارلمان بر عهده نمایندگان ولی فقیه و ائمه جمعه است.و اعضا هم با ورود و خروج به مباحث می توانند در شهرهای ما به عنوان کانون هماهنگی اجرا در شهر حضور داشته باشند.
وی با بیان اینکه با تقسیم کار و همدلی کارهای بزرگ را مشترکا انجام داد گفت: در ۱۵ سال گذشته این مجلس یا پارلمان به شدت تضعیف شده که هم دولت هم شورای عالی انقلاب فرهنگی و دستگاهها و بعضی از نمایندگان ولی فقیه در بعضی استان ها قادر به کار انداختن و احیا این ظرفیت نبوده اند.
دکتر امامی اضافه کرد: در دوره جدید تحول جدی ایجاد شده است به طوری که دبیرخانه رویداد در اداره ارشاد پاوه و اداره کل ارشاد استان می باشد که واقعا می توان از این شورا برای حل و فصل مساءل فرهنگی شهرستان بهره گرفت .
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با اشاره به اینکه ما تمام وقتمان را در حوزه رصد و ارتقا دبیر خانه ها می گذاریم گفت: این شورا که از سال ۶۴ تشکیل و در دهه ۷۰ شورای فرهنگی عمومی شهرستان راه اندازی شد این ظرفیت این الهام را به ما می دهد که در شهرستان پاوه ۳۰ نفر به عنوان اعضای شورا در مسائل ورود و خروج شرکت داشته باشند.
وی تصریح کرد: راس رویکرد فرهنگی دولت؛ عدالت و احیای حقوق فرهنگی مردم است و اولین کاری که انجام دادیم اموزش هنری را در شهرستان های محروم رایگان کردیم یعنی در شهرستانی که توان اموزش هنر در حد نصاب در حدود ۲۸ رشته را داشته باشد رایگان شد.
وی افزود: تکمیل و تامین زیر ساختها و فضاهای فرهنگی از دیگر موارد بود که مسجد به عنوان قطب فرهنگی جامعه اسلامی است و باید کانونهای فرهنگی و ظرفیتهای مساجد تکمیل شود.
دکتر امامی گفت: تمام تلاش ما این است که این زیر ساخت ها به سمت سرانه مسجد و مجتمع فرهنگی و کتابخانه برود.
وی اظهار کرد: باید اولویتهای شهرستان پاوه در حوزه تامین عدالت فرهنگی و احیای حقوق فرهنگی مردم اعلام شود تا در سفر استانی رییس جمهور در اعتبارات دیده شود.
وی با بیان اینکه طرحی را در شورا داریم که کانون و پایگاه رویداد ملی انتخاب می شود که این تلاشی است که شورا در ارتقای نام و فرهنگ سیره نبوی در کشور دنبال دارد گفت: در ابتدای اسفند سال گذشته یک برنامه ملی تحت عنوان برنامه ملی ترویج معارف نبوی در فرهنگ عمومی کشور تصویب کردیم که در واقع ما به مقام شامخ نبی اعظم جفا کردیم که اگر سنت نبوی ترویج می شد ما هویت فرهنگی دینی قوی تری در مقابل هجمه های فرهنگی داشتیم.
وی افزود: اگر ما بتوانیم یک رویداد ملی داشته باشیم که کانون ان کرمانشاه و پاوه قهرمان باشد که هر سال در ماه ربیع الاول اختتام پیدا بکند و افرینش ها و تولیدات فرهنگی و هنری در فضای مجازی از سراسر کشور جمع و محتوا داشته باشیم.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور ادامه داد: در این طرح هرکدام از شاخه های فرهنگی و هنری یکی از شهرهای عزیز اهل سنت ایران به عنوان دبیرخانه انتخاب می شود یعنی حداقل ۱۵ شهر اهل سنت کشور باشند و دبیرخانه مرکزی این رویداد در پاوه باشد و ما کمک می کنیم که پاوه منادی ترویج فرهنگ و سنت نبوی در کشور باشد.
وی ضمن تشکر از ماموستا قادری در تالیف کتاب داعش مصیبت بزرگ دنیای اسلام گفت: این واقعا یک اثر روشنگر از باب حدیث نبوی است که ما نیازمند این کتاب و امثال این دیدگاهها هستیم که تبدیل به پیامها و موشن ها و تولیدات فضای مجازی کوتاه شوند که قابلیت پخش را داشته باشند.
وی با تاکید بر جشنواره رویداد ملی پیامبر رحمت در پاوه گفت: ان شاالله در تولید محصولات فرهنگی و هنری و فضای مجازی رویداد بزرگی را به مرکزیت پاوه قهرمان پیگیری کنیم و با سرمایه اجتماعی شهرستان بسیاری از چالش های ما رفع می شود.
وی در پایان گفت: ما هم اکنون جدول ۱۷ داریم که درصدی از اعتبارات ناشی از صرفه جویی و هدفمندی یارانه ها می باشد که ۶۰ درصد از رقم ۷۰۰ میلیارد تومان را در استانها هزینه کنیم و به نحو مساوری تحویل استان ها شود چرا که اعتبارات ملی استان ها در حوزه فرهنگ که به شهرستان ها نمی رسد اما مدیر کل می تواند براساس این جدول ۱۷ در این دوره مصوبات شورای فرهنگ پاوه را حمایت کنند .
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد