به گزارش هزارماسوله ،در این نشست که به ریاست سید علاءالدین حیدری معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری و با حضور دستگاههای ذیربط و جمعی از فعالین اقتصادی در حوزه واردات از طریق مرز شوشمی تشکیل گردید به مسائل ، مشکلات و برنامه ریزی در خصوص رفع موانع و تسهیل شرایط برای بهره مندی هر چه بیشتر مردم غیور مرزنشین شهرستان پاوه از طریق کارت های مرزنشینان پرداخته شد و پیگیریهای موثری انجام گرفت .
سید علاءالدین حیدری در ابتدای جلسه به تشریح خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی به مناطق محروم پرداخت و اختصاص معافیتهای گمرکی و تخفیفات واردات کالا به مرزنشینان از طریق کارتهای الکترونیکی را یکی از خدمات حمایتی نظام از قشر آسیب پذیر مرزنشین دانست و اظهار داشت: تجارت از طریق کارتهای مرزنشینان کمکِ معیشتی دولت به سفره مردم در شرایط سخت اقتصادی است که همه ما باید بدنبال بهره مندی هر چه بیشتر مردم از این طرح باشیم .
وی با بیان فرآیند انجام گرفته در مسیر تحقق اهداف مصوبه هیئت وزیران ابراز داشت: هدف همه ما مردم و مقصد این مصوبه هم سفره مردم محروم مرزنشین می باشد که وظیفه ایجاب می کند که در این مسیر بکوشیم و برنامه ریزی درست و اساسی را داشته باشیم .
وی خاطر نشان کرد: ما بعنوان مسئول ، خادم مردم هستیم و در مقابل حق مردم وظایفی داریم که بدرستی باید آنرا ادا کنیم .
حیدری ضمن تشکر از همه مدیرانی که همراه این فرمانداری در پیگیری حق مردم در یکسال گذشته بودند اظهار داشت: ما خوشحال و مفتخریم که برای مردم و در پی ادای تکلیفِ خدمتِ صادقانه به مردم از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نکردیم .
معاون برنامه ریزی فرماندار پاوه گفت: ما با حمایت مسئولین دلسوز توانستیم فعالیت کارت های مرزنشینان را بر ریل درست و قانونی حرکت بدهیم تا به مقصد نهایی برسیم و در این راستا چند محور را در این خصوص پی گرفتیم .
اول شفاف سازی ، آگاهی بخشی به مردم نسبت به موضوع کارتهای مرزنشینان
دوم پیگیری قانونی برای اجرای هر چه بهتر مصوبه هیئت دولت طوری که مردم زیربنای کار باشند .
سوم فراهم نمودن بسترهای قانونی و حقوقی برای احقاق حق مردم
چهارم پیگیری و گره گشایی از برخی موانع کار و نیز بهبود زیرساخت های بازارچه شوشمی در کنار تسهیل گری برای ترخیص آسان کالا
پنجم تغییر نحوه پرداختی ها به مرزنشینان از شیوه مبهم گذشته به فرآیند کاملا شفاف ، مستند ، قانونی و با پشتوانه تضامین حقوقی برای عدم تضییع حقوق مرزنشینان
ششم افزایش مبلغ پرداختی به مرزنشینان از دویست هزار تومان به حداقل چهارصد هزار تومان به ازای هر نفر تا سقف چهار نفر
هفتم معاف نمودن مرزنشینان از پرداخت هزینه ثبت کارتها بنام کارگزاران که مبلغی حدود صدهزار تومان می شد که در حال حاضر خود کارگزاران مکلف به پرداخت آن می باشند .
هشتم اولویت پرداختی ها هم از روستاهای مرزی آغاز می گردد. این موضوع بخاطر رعایت عدالت در توزیع و پرداخت و همچنین اجرای دقیق مصوبه با روح محرومیت زدایی از مناطق مرزی می باشد.
خدای متعال را شاکریم که در فصل های زمستان ۱۴۰۲ و بهار ۱۴۰۳ موفق به پرداخت مبلغی قریب ۵۸ میلیارد تومان به حساب مرزنشینان عزیز شهرستان پاوه شویم که جهش موفقی بود.این پرداخت ها با تاییدیه بانک های عامل انجام گرفته است .
حیدری ادامه داد: در فصل بهار پیش بینی ما بیشتر از واریزی های فعلی بود اما بدلیل مشکلات کشوری که در ترخیص برخی کالا ها مانند کولر گازی و وقفه ای که در واردات این محصول پیش آمد ، برخی کارگزاران نتوانستند از حداکثر ظرفیت سهمیه برای ترخیص استفاده نمایند که با پیگیریهای بعمل آمده مشکل مرتفع و ان شاءالله در فصل تابستان بیشتر از بهار از این ظرفیت استفاده خواهد شد .
وی افزود: ما خود را متعهد به پیگیری حق مردم می دانیم و در این راستا مجدانه بر مدار قانون حرکت خواهیم کرد .
حیدری در پایان گفت: جا دارد از حمایت های بیدریغ همه عزیزان از جناب آقای دکتر صحرایی استاندار محترم ، جناب حاج ماموستا ملا قادر قادری امام جمعه معزز پاوه ، فرماندار محترم و پر تلاش ، اعضای محترم شورای تامین و همه مدیران و عزیزانی که برای مردم همراه ما و قانون بودند تشکر و آرزوی توفیق نمایم .
در ادامه جلسه که قریب ۴ ساعت به طول انجامید، بررسی و پیگیری موضوعات مختلف در این خصوص انجام و مصوبات راهگشایی به تصویب رسید .
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد