۱٨ حلقه چاه غیرمجاز در روانسر مسدود شد

سرویس: صرفا جهت اطلاعکد خبر: 303258|15:38 - 1405/03/14
نسخه چاپی
۱٨ حلقه چاه غیرمجاز در روانسر مسدود شد
سرپرست امور منابع آب منطقه اورامانات کرمانشاه از انسداد ۱۸ حلقه چاه غیر مجاز در شهرستان روانسر خبر داد و گفت: در راستای صیانت از منابع آبی و با دستور مقام قضایی، ۱٨ حلقه چاه غیرمجاز در شهر شاهو از توابع شهرستان روانسر مسدود شد.

به گزارش هزارماسوله ،بهروز اخگرروز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا؛ افزود: این تعداد چاه غیرمجاز در باغات محدوده محله قشلاق شهر شاهو شناسایی و مسدود شد.

وی تصریح کرد: با مسدود شدن این چاه ها، ضمن جلوگیری از برداشت بی رویه از منابع آب زیرزمینی، آبدهی چشمه های منطقه به حالت طبیعی بر خواهند گشت و متخلفان نیز به دلیل خسارات وارده به آبخوان، به مراجع قضایی معرفی شدند.

سرپرست امور منابع آب شهرستان‌های پاوه ، جوانرود ، روانسر و ثلاث باباجانی بیان کرد: بر اساس اجرای طرح احیا و تعادل بخشی و جلوگیری از برداشت‌های غیر مجاز و بی رویه از منابع آب ، برخورد با متخلفین و برداشت کنندگان غیر مجاز، بر اساس قانون ادامه خواهد داشت و موظف هستیم از این نعمت الهی و سرمایه ارزشمند حفاظت و صیانت کنیم.

اخگر گفت: در شهرستان روانسر بیش از ۷۵۰ حلقه چاه مجاز وجود دارد که از این تعداد، ۱۶۷ حلقه از چاه های دارای پتانسیل بالای آبدهی، به ابزار سنجش میزان بهره برداری (کنتور هوشمند آب) مجهز شده اند.

وی با بیان اینکه حفاظت از منابع آب وظیفه همه دستگاه های عضو شورای حفاظت از منابع آب شهرستان است اضافه کرد: برخورد قانونی با چاه های حفر شده غیرمجاز و چاه هایی که اضافه برداشت دارند در اولویت اصلی قرار دارد.

شهرستان روانسر با ۴۷ هزار نفر جمعیت در ۶۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه و دروازه اورامانات قرار دارد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد