یادداشت اجتماعی

خیانت، پتکی که بر دیوار خانواده کوبیده می شود

کد خبر: 41758|10:01 - 1392/05/05
نسخه چاپی
خیانت، پتکی که بر دیوار خانواده کوبیده می شود
 مصطفی خدابخشی/ دستانش بوی مرگ گرفته بود. روزها انتظار رسیدن چنین لحظه ای را می کشید تا با حذفش زندگی جدیدی برای خود بسازد. ثانیه ها می گذشت تا مجتبی، همان کسی که با او رابطه پنهان داشت وارد خانه شود و نفس رامین را که بزرگترین مانع برای رسیدن آن دو به هم بود را ببرد.
 
هوا مسموم بود و پاندول ساعت با هر بار تکان خود ضربه محکمی به ذهن و جسمش می کوبید. گویی همه چیز یخ زده بود. حتی هوای گرم عشقی که قرار بود به خاطرش دستش را به خون آلوده کند.
 
تیک تاک و تیک تاک، تکرار مرگباری بود که هر بار خیانت هایش به همسر را برای او یادآور می شد. آن آشنایی اول، آن کلمات وسوسه کننده و جنون آمیز و آن همه عشقی که هم اکنون کارش را به کشیدن نقشه قتل یک انسان رسانده بود.
 
 
ساعت به دوازده شب رسید. رامین ساعاتی بود غافل از هر چیز و سرخوش از زندگی که در خیالش همچون قصر پادشاهی ساخته بود ورق های خواب را مرور می کرد. مجتبی داخل خانه بود با طنابی که با خود داشت. چند دقیقه طول نکشید.
 
صدای دست و پا زدن رامین به گوش رسید و نفسی که بریده شد.
 
همه چیز تمام شده بود. کلکسیون خیانت مژگان به رامین با مرگ وی تکمیل شد و عشق ویران کننده مجتبی به او همه خوشی هایش را به نابودی کشاند.
 
رسیدن به این دست از اخبار در رسانه ها چنان سخت نیست. اخباری که نشان از عمق فاجعه ای دارد که نه تنها بنیان خانواده را رو به نابودی می گذارد بلکه می تواند اساس اجتماعی را بر هم زند و نهایتا اعتماد افراد به یکدیگر را به صورت کامل از بین ببرد.
 
عدم شناخت صحیح از دلایل تشکیل زندگی مشترک، نبود نقطه تلاقی بین افراد در زندگی، عدم تفاهم، عدم شناخت نیازهای جسمی و روحی افراد از یکدیگر، بایکوت شدن گفتگو در خانواده برای حل و فصل مشکلات شاید به عنوان مهمترین علل بروز این نوع روابط نابهنجار و جنون آمیز به حساب آید اما یقینا هیچ یک از موارد فوق دلیل محکم و قاضی پسند و وجدان محوری نیست تا به دلیل آن پا از حیطه روابط خانوادگی فراتر گذاشت و به روابط خارجی پناه برد.
 
بر اساس نظر بسیاری از کارشناسان خیانت نشات گرفته از ضعف روحی افراد است این در شرایطی است که همین روابط موازی باعث ایجاد درگیری در خانواده، عدم سازش پذیری افراد، سرد شدن اعضای خانواده نسبت به یکدیگر و نهایتا افزایش فاصله از یکدیگر می شود.
 
 
 
با این توضیح و تفسیر به راحتی می توان به این نتیجه رسید وقتی که هر فرد به روابط خارج از خانواده پناهنده می شود این پناهندگی در زمینه خود ابزار بروز جرم و جنایت را به همراه دارد و با این پیش فرض فرد برای نیل به هدف خود حاضر است دست به آلوده ترین اقدامات از جمله قتل نیز بزند.
 
افرادی که هم اکنون دستانشان دنبال عشقی فراتر از دیوارهای خانه و خانواده می گردد باید این نکته را مد نظر قرار دهند که در روزهای اولین ازدواجشان چیزی که باعث پیوندشان شد کلمه مقدسی به نام " عشق " بود تا زنجیرهای اتصال آنان در شناسنامه و سند ازدواج به یکدیگر پیوند بخورد. حال فرد باید با بازیابی آن چیز که که باعث ایجاد افتراق بین خود و همسرش شده به دنبال بهبود شرایط باشد نه اینکه با رابطه ای آلوده و خیانت بار به دنبال تسکین الام خود برآید.
 
گذری بر دادگاه های خانواده و دالان های پر درد آن بخشی از این واقعیت را هویدا می سازد که بسیاری از جدایی های صورت گرفته بین زوجین به دلیل روابط خارج از چارچوب شکل می گیرد. جالب تر از آنکه بسیاری از این روابط تا سال ها پنهان باقی می ماند و فرد مقابل به هیچ وجه متوجه خیانتی که به وی شده است نمی شود.
 
با توجه به ضرورت برخورد فرهنگی و علمی نسبت به این موضوع ضروری می نماید تا کارشناسان در این حوزه ورودی جدی تر و مثمر ثمر تر داشته باشند و پیش از ازدواج خانواده ها را از تهدیدات این نوع روابط مطلع کنند.
در تحلیل موضوع نباید این نکته را به فراموشی سپرد که کسانی که قبل از ازدواج به روابط دختر و پسر گرایش داشته اند و دوستی های اینگونه را تجربه کرده اند بیشتر در معرض این روابط قرار می گیرند و دیوارهای حیا بعد از ازدواج برای این دست از اشخاص به راحتی هر چه بیشتری فرو می ریزد.
 
پس توجه به این نکته نیز ضروری است که در سنین پیش از بلوغ آموزش روابط بین جنس مخالف به افراد یکی از پیش شرطهایی است که می توان با این رویکرد از آمارهای مجنون وار روابط غیر اخلاقی بکاهد.
 
نباید فراموش کرد که خیانت پتکی است که بر دیوار خانواده کوبیده می شود و سقف مشترک را در زمان کوتاهی به ویرانه ای جدید ناپذیر مبدل خواهد کرد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد