بايدهايي که در چاي نوشيدن ناديده گرفته مي شود

سرویس: بخش هورامیکد خبر: 43243|07:03 - 1392/05/08
نسخه چاپی
بايدهايي که در چاي نوشيدن ناديده گرفته مي شود
هزار ماسوله: چاي کهنه موجب افزايش خستگي مي شود و چايي که بيشتر از 10 دقيقه دم بکشد، کهنه به شمار مي رود.
هزار ماسوله به نقل از باشگاه خبر نگاران:  ساعدي متخصص تغذيه  گفت: مصرف چاي به عنوان نوشيدني در زندگي ضروريست که هر فرد در روز مي تواند به اندازه چهار تا شش ليوان چاي بنوشد.

وي عنوان کرد: مصرف چاي به صورت يخ چاي بهتر است و چاي رقيق و نسبتا کم رنگ در يک تا دو ساعت بعد از مصرف غذا توصیه مي شود.

وي تصريح کرد: چاي تازه حس خستگي را از تن خارج مي کند، به طوري که چاي کهنه خستگي را افزايش مي دهد.

وي خاطرنشان کرد: زمان ماندگاري برگ چاي در آب جوش 10 دقيقه است و بيش از 10 دقيقه موجب تلخي چاي شده که چاي پررنگ موجب مي شود آب بدن کشيده شود و بدن کم آب تر از حالت عادي شود.

وي در پايان گفت: ولي چاي نمي تواند جايگزين آب باشد و بايد هر فرد به صورت جداگانه آب بنوشد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد