هزار ماسوله، محققان معتقدند آن چه ميل به شيريني را بيش از هر چيز ديگر از بين مي برد، مصرف ميوه است.
شکر و شيريني در ميوه ها طبيعي است و مواد مغذي مورد نياز را به بدن مي رساند. همچنين ميوه نيازهاي الياف بدن را تامين مي کند و سيرکننده است، در حالي که شکر تصفيه شده فاقد الياف است و حتي پس از خوردن مقدار زيادي از آن، فرد باز هم احساس گرسنگي خواهد کرد.شکر تصفيه شده، به هر شکل و ترتيبي که خورده شود با مايعات در بدن تخمير مي شود و اسيداستيک و اسيدکربنيک و الکل توليد مي کند. علت تخمير شکر، فعل و انفعالاتي است که در جريان تصفيه شکر انجام شده است.طبق نظر محققان در اين زمينه،هنگامي که خوراکي پرشکر مي خوريد، بدن به غذاي اضافه نياز دارد تا مواد غذايي موردنياز خود را تامين کند که نتيجه آن افزايش وزن است.
راز بيماري ها و رمز سلامتي

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد