کنگر تنها استفاده غذایی ندارد، بلکه خواص دارویی آن از سالیان دور نزد مصریها و در رم باستان آشنا بوده است.خاصیت و قدرت واقعی کنگر اما در دهه30 میلادی با کشف ماده فلاونوئید (Flavonid) آشکار شد.
کاشف آن «آلبرت وان زنت گیورگی ناگیراپولت»،(Albert von Szent-Gyِrgyi Nagyrapolt) بود که بخاطر آن جایزه نوبل دریافت کرد. این ماده به ویتامین (P) معروف شد و از کنگر برای درمان بیماریهای معده و روده استفاده میشود.و در رشته كوههاي زاگرس به وفور يافت مي شود.

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد