جنگل‌ها و مراتع شهر نوسود طعمه حریق شد

سرویس: اجتماعیکد خبر: 296317|07:07 - 1396/04/19
نسخه چاپی
جنگل‌ها و مراتع شهر نوسود طعمه حریق شد
جنگل‌ها و مراتع شهر نوسود پاوه عصر دیروز طعمه حریق شد و این آتش‌سوزی پس از چندین ساعت توسط نیروهای مردمی و منابع طبيعي مهار گردید.

به گزارشهزار ماسوله، جنگل‌ها و مراتع شهر نوسود پاوه عصر دیروز طعمه حریق شد و این آتش‌سوزی پس از چندین ساعت توسط نیروهای مردمی و منابع طبيعي مهار گردید.

 

رئيس اداره منابع طبيعي شهرستان پاوه در اين باره به خبرنگار ما گفت: اين آتش سوزي از عصر ديروز به وقوع پيوست كه پس از تلاش چندين ساعته نيروهاي مردمي و منابع طبيعي نهايتا در ساعت 4 بامداد مهار گرديد.

 

يادگار غالبي افزود: نیروهای این سازمان نیز پس از اطلاع از آتس گرفتن مراتع منطقه نوسود، بلافاصله به این منطقه اعزام شدند.

 

وي گفت: در همان ابتداي وقوع ، اين اتش سوزي مهار گرديد، اما در چند مرحله مجددا در ساعاتي از شب شعله ور گرديد، تا در نهايت ساعت 4 بامداد خاموش شد.

 

هزارماسوله: پيش بيني مي شود كه حدود 5 هكتار از اين مراتع طعمه حريق شد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد