ماموستا قادری: چرا قتل یک دختر در یکی از روستاهای پاوه در رسانه ها اینقدر سرو صدا کرد؟!؟

سرویس: اجتماعیکد خبر: 295477|11:22 - 1395/10/04
نسخه چاپی
ماموستا قادری: چرا قتل یک دختر در یکی از روستاهای پاوه در رسانه ها اینقدر سرو صدا کرد؟!؟
امام جمعه پاوه گفت: اگر چه ذات این عمل در نزد ما محکوم است و از دستگاه‌های ذی‌ربط خواستاریم با قاتل برخورد قانونی نمایند؛ اما انتظار هم داریم رسانه ها در انعکاس اخبار دقت بیشتری به خرج دهند.

به گزارشهزار ماسوله، به نقل ازپایگاه اطلاع رسانی دفتر امام‌جمعه پاوه؛حاجماموستاملاقادرقادریدر خطبه‌های نماز جمعه این هفته (3 دی‌ماه 95) که با حضور مردم نمازگزار در مسجد جامع پاوه برگزار شد، زندگی انسان‌ها را درروی کره زمین برابر کلام وحی و سنت رسول‌الله نوعی آزمایش و امتحان معرفی کردند و گفتند: به فرموده قرآن کریم زندگی ما انسان‌ها آزمایش و امتحان است و در حقیقت فلسفه زندگی انسان‌ها عبادات، عمرانات و خلیفة‌الله الهی بر روی زمین است تا ثابت شود مؤمن واقعی و مؤمن ادعایی چه کسانی هستند.

 

ایشانافزودند:بسیاری از مردم به خدا و پیامبر و به خود دروغ می‌گویند و خیال می‌کنند با دروغ می‌توانند خداوند را فریب دهند ولی در حقیقت با این کار سر خود کلاه می‌گذارند.

 

ماموستاقادریبا اشاره به اینکه همه انسان‌ها روزی از این دنیا خواهند رفت، گفتند:لاجرم همگی ما روزی خواهیم مرد و پرونده اعمال ما در دنیا بسته خواهد شد.

 

ایشانافزودند:خداوند کاری به طایفه و خانواده فرد ندارد، بلکه عمل فرد در نزد خداوند معیار است. اگر خوب به دستورات خداوند عمل کرده باشد، اهل هر طایفه‌ای که باشد در نزد خداوند محترم است و در غیر این صورت به عذاب الهی دچار خواهد شد.

 

 شکست مقدمه پیروزی است / دنیا مرتباً در حال دگرگونی و تغییر است

 

ماموستاقادریدر ادامه خطبه اول به قسمتی از آیه 140 سوره مبارکه آل‌عمران«وَتِلْكَ الْأَيَّامُ نُدَاوِلُهَا بَيْنَ النَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَيَتَّخِذَ مِنْكُمْ شُهَدَاءَ وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ الظَّالِمِينَ»اشاره کردند و گفتند: خداوند در این آیه به گذشت روزها اشاره می‌کنند و می‌فرمایند: ما برای شما روزهای پیروزی و شکست را فراهم می‌کنیم تا آنان که اهل ایمان هستند مشخص شوند.

 

ایشاندر این خصوص افزودند:صاحب امضاء بودن و پول و ثروت و جایگاه اجتماعی و پیروزی و شکست همیشگی نیستند و دائماً در حال تغییر و دگرگونی‌اند تا معلوم شود چه کسانی اهل ایثار و گذشت و پاسداری از دین خداوند هستند.ماموستا ملا کریم هم می‌فرماید:

دونیا دواره وینه ی دولابه .................. هه ر روژی که سی عالی جه نابه

 

امامجمعهپاوهبا اشاره به شکست‌های زندگی افراد، آن‌ها را مقدمه پیروزی در سایر مراحل زندگی دانستند و عنوان کردند:احتمالاً شما هم در زندگی شکست‌ بخورید؛ اما باید بدانید که بسیاری از این شکست‌ها سبب خیر هستند و انسان را باتجربه‌تر می‌کنند و نباید هر شکستی را شکست تلقی کرد.

 

ایشانسپس به بیان حدیثی از پیامبر اسلام به نقل از امام طبری پرداختند و گفتند: آن حضرت می‌فرمایند:در زندگی روزانه شما نسیم‌هایی می‌آیند. باید در آن لحظه که نسیم الهی به شما می‌وزد، هوشیار باشید و از فرصت موجود به بهترین نحو استفاده نمایید. امید است گروهی از شما در آن لحظه که نسیم الهی می‌وزد، چنان از آن بهره بگیرید که شمارا برای همیشه غنی نماید و موفق گرداند.

 

 فرصتها را مغتنم بشماریم / در توبه همیشه باز است

 

خطیبجمعهپاوهدر بخش دوم خطبه‌ها به آیه 37 سوره مبارکه فاطر که تداعی‌کننده کلیپی درباره قیامت است اشاره کردند و گفتند: خداوند در این آیه می‌فرماید: در قیامت، وقتی کافران و گناهکاران به دوزخ می‌روند، می‌گویند: پروردگارا اشتباه کرده‌ایم. اجازه بده به دنیا برگردیم تا آن‌گونه که خود می‌خواهی عمل نماییم؛ اما معذرت آن‌ها موردپذیرش الهی قرار نمی‌گیرد و در جواب آنها گفته می شود:ما به شما عمر طولانی دادیم و برای هدایت شما رسولانی فرستادیم و قرآن را بر شما خواندند؛ اما شما از عقل خود استفاده نکردید و از موی سپید ریشتان و فوت دوستانتان عبرت نگرفتید، دیگر درخواست بازگشت به دنیا مردود است

 

ماموستاقادریدر ادامه به باب توبه اشاره کردند و گفتند:ما انسان‌ها در زندگی قطعاً دچار گناه و اشتباه خواهیم شد اما خداوند به لطف و کرم خود باب توبه را برای ما باز کرده تا از خطا و گناه خود پشیمان شویم و توبه کنیم.

 

ویگفتند:پیامبر بزرگوار اسلام باآنکه معصوم بوده و دچار گناه و معصیت نشده است همواره در پایان تمامی نمازهای خود از خداوند طلب عفو و بخشش می‌کرد و می‌فرمود: «سبحانک ربنا و بحمدک اللهم اغفرلی» و این درسی است برای من و شما تا ما هم دعا کنیم خداوند بزرگ از گناهان و اشتباهات ما چشم‌پوشی کند.

 

 فضای مجازی بنیان خانواده ها را سست کرده است

 

امام‌جمعه پاوهدر بخش سوم سخنان خود به تأثیرات مخرب فضاهای مجازی در خانواده‌ها اشاره کردند و گفتند:امروزه بسیاری از زنان و شوهران به‌واسطه فتنه فضای مجازی نسبت به یکدیگر دچار شک و گمان شده و در خیلی از موارد سبب فروپاشی کانون خانواده شده است.

 

ویافزودند: به عقیده بنده این نوع ظن و گمان خوب نیست، اگر همسرتان محترم است و شمارا احترام می‌کند با یک شماره تلفن و ارسال یک پیامک نباید این‌قدر دچار شک و بدبینی شوید.

 

 چرا قتل یک دختر در یکی از روستاهای پاوه در رسانه ها اینقدر سرو صدا کرد؟!؟

 

ایشانسپس به جریان قتل ناجوانمردانه یک دختر در یکی از روستاهای شهرستان پاوه اشاره کردند و گفتند: چندی پیش یک جوان از این خانم خواستگاری نموده، پدر و مادرش مخالفت کرده اند. اما این دخترخانم به دلیل علاقه به آن جوان با او ارتباط تلفنی داشته است؛ عموی دختر که از جریان این ارتباط مطلع می‌شود، به او تذکر می دهد، ظاهراً تذکر بی اثر بوده و بعد از جدال لفظی، توسط عمویش به قتل می رسد.

 

ماموستا قادریسپس به انعکاس گسترده این خبر توسط سایت‌های استان کرمانشاه اشاره کردند و گفتند:این آقایان که در طول ماه خبر قتل‌های سایر شهرستان‌ها را منتشر می‌کنند و خیلی ساده از کنار آن می‌گذرند، چگونه است که این قتل را این‌گونه بازتاب می‌دهند؟! درحالی‌که در طول سال تعداد قتل‌های شهرستان پاوه به دوتا هم نمی‌رسد و گاهاً در طول سال هم قتلی اتفاق نمی‌افتد؟

 

ویافزودند:اگر چه ذات این عمل در نزد ما محکوم است و از دستگاه‌های ذی‌ربط خواستاریم با قاتل برخورد قانونی نمایند؛ اما انتظار هم داریم رسانه ها در انعکاس اخبار دقت بیشتری به خرج دهند.

 

 عصر کنونی با عصر 50 سال گذشته یکی نیست

 

ایشانبا اشاره به اینکه عصر ما مثل عصر 50 سال گذشته نیست و باید بسیار با بصیرت و هشیارانه گام برداریم، افزودند:همه ما باید تلاش نماییم در خانواده‌هایمان این‌گونه مشکلات پیش نیاید و با یک تلفن و پیامک و ارسال یک قطعه عکس، خانه خود را خراب نکنیم و آرامش زندگیمان را برهم نزنیم

 

امام‌جمعه پاوهدر پایان به ماجرای تهمت به حضرت عایشه (رض) و متانت و عدم آزار پیامبر (ص) نسبت به او اشاره کردند و گفتند:وقتی‌که به حضرت عایشه تهمت زدند، هیاهوی زیادی در مدینه ایجاد شد اما پیامبر اسلام فرمود: اگر اشتباه کرده‌ای توبه کن و هیچ‌گاه حضرت عایشه را مورد آزار و اذیت قرار نداد تا اینکه خداوند با نزول آیاتی از سوره نور نسبت به موضوع قضاوت کرد و رأی به پاکی حضرت عایشه (رض)  داد، ما هم باید از پیامبر اسلام (ص) درس یاد بگیریم و قبل از اثبات موضوعی، واکنش نشان ندهیم.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد