شهاب نادری در پیش از خطبه های نماز جمعه شهر پاوه؛

انتظار از مسئولین، تغییر دید امنیتی به گردشگری و توریستی در پاوه است/برای خیابانهای پاوه با 8 کیلومتر، 355 تن قیر داده ایم

سرویس: فرهنگ و هنرکد خبر: 295919|00:38 - 1396/01/05
نسخه چاپی
انتظار از مسئولین، تغییر دید امنیتی به گردشگری و توریستی در پاوه است/برای خیابانهای پاوه با 8 کیلومتر، 355 تن قیر داده ایم
نماینده مردم پاوه و اورامانات در مجلس گفت: بحث مرز شهرستان را مسئولین ما، امنیتی کرده اند، که به جای آنکه این دیدگاه را به گردشگری و توریستی تغییر داد، آن را امنیتی کرده اند، این در حالی است که اینجا تنها منطقه ای است که امنیت کامل را دارد که آن هم با وجود علما و روحانیت و نیروهای نظامی و امنیتی و خصوصا خود مردم برقرار شده است.

به گزارشهزار ماسوله، شهاب نادری امروز در پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته در پاوه ضمن تبریک سال نو با اشاره به گزارش عملکرد خود در طول کمتر از یکسال اظهار کرد: از تاریخ هفتم خرداد ماه که به عنوان نماینده رسمی خدمتگزار مردم بوده ام، هشت بار جهت خدمتگزاری بهتر و بیشتر به مردم شهرستان، در پاوه حضور یافته ام.

 

نماینده مردم پاوه و اورامانات در مجلس افزود: لازم می دانم که معذرت خواهی نسبت به کل مردم اورامانات به جهت تاخیرات در سفر شهرستانی، بدلیل عضویت در کمیسیون های مختلف اقتصادی ، تلفیق ، فراکسیون دبیر اهل سنت ، نائب رئیس فراکسیون گردشگری و دبیر فراکسیون ایرانی و خارج کشور در مجلس را ، داشته باشم.

 

وی با اشاره به فعالیت کمیسیون تلفیق در مجلس گفت: در مجلس برنامه تلفیق 5 ساله برای این مملکت وجود دارد که کل نمایندگان مجلس با برگزاری رای گیری ، 45 نفر را به عنوان عضو کمیسیون بودجه و تلفیق جهت برنامه ریزی برای مملکت انتخاب می کنند.

 

وی با بیان اینکه بنده نیز به عنوان خدمتگزار این مملکت، از کسانی هستم که در این برنامه کمیسیون تلفیق حضور دارم ادامه داد: این کمیسیون، کمیسیونی است که برای پنج سال با برنامه ریزی های سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی ، بودجه مملکت را تعیین می کنند.

 

وی افزود: بدنیال آن این تعداد اعضای نمایندگان، طی نشست هایی مختلف برنامه ای جامع الشرایط را تعیین کردند که از جمله این برنامه ها، طرح رزمندگان و معسرین و کسانی که واقعا بی بضاعت بودند، نزدیک به 750 میلیارد تومان را به آنان اختصاص دادیم.

 

نادری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وجه تسمیه پاوه و وجود چند دیدگاه مختلف پاکی، شفافیت و صفا و پایداری و استواری برای آن گفت: ما مسئولین ، مدیون پاوه هستیم بدلیل آنکه این شهر پایتخت عرفان، علم و سیاست بوده است و شخصیت هایی چون ملا زاهد ضیایی تا روحانیون امروز همچون ماموستا ملا قادر قادری که رهبر معظم انقلاب در سفر خود به این شهرستان از ایشان به خوبی نام بردند، برای ما کافی خواهد بود.

 

وی با بیان اینکه در بحث علم و دانش هم این شهرستان ، شهرستانی تعریف شده در کل کشور است گفت: در کل کشور، دارالفنون در سال 1286 تاسیس شد که در بحث کتابت و علوم و منابع غیر رسمی، در خانه باغ ها و آثار بر جای مانده، در سال 1280 در این شهرستان، پاوه دارای علم و فرهنگ بوده است.

 

نادری افزود: اولین مدرسه رسمی هم در کل استان در سال 1305 دائر است و پس از آن 28 مدرسه در سطح استان احداث شد که سه مدرسه از آنها در شهرستان پاوه بوده است و مسئولین و مملکت باید امروز مدیون رشادت های این مردم شریف باشند.

 

وی با اشاره به مشکلات شهر پاوه گفت: در پاوه هم قطعا مشکلات زیادی هست، مشکل مرز شهرستان که از دیرباز توسط عده ای تا اقلیم کردستان منفعت داشته است، چرا امروز ما استفاده نکنیم.

 

نماینده مردم پاوه و اورامانات گفت: مشکل در مرز شوشمی پاوه، ترافیک سنگین در این شهر با عدم تغییر و توسعه خیابان های شهر از سال 1335 تا به اکنون با وجود تردد چندین هزار خودرو در روز و چندین مشکل دیگر ،از مشکلات اساسی در پاوه می باشد.

 

نادری با اشاره به فرمایشاتی از مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه" مسئولین باید در خدمت مردم باشند و خیانت نکنند" گفت: رهبر معظم انقلاب امسال را نیز بدلیل آنکه در زمینه اقتصاد مقاومتی، مسئولین تحولی را انجام ندادند، با همان شعار اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری کرد بلکه بتوانند در این زمینه گامهای موثری را بردارند.

 

وی گفت:بحث مرز شهرستان را مسئولین ما، امنیتی کرده اند، که به جای آنکه این دیدگاه را به گردشگری و توریستی تغییر داد، آن را امنیتی کرده اند، این در حالی است که اینجا تنها منطقه ای است که امنیت کامل را دارد که آن هم با وجود علما و روحانیت و نیروهای نظامی و امنیتی و خصوصا خود مردم برقرار شده است.

 

وی اظهار کرد: سرمایه گذاران این شهرستان هم ، سرمایه های خود را به خارج از این شهرستان که مزایای خاصی برای شهرستان را به دنبال دارد، انتقال می دهند.

 

وی تصریح داشت: من هر زمانی که در منطقه حضور یابم، خروجی و نتیجه حضور و پیگیری مشکلات را مد نظر دارم که باید حضور ما، خروجی مطلوبی را برای شهرستان ها داشته باشد.

 

وی با اشاره به بحث انتخابات نیز گفت: امروز بحث ، بحث انتخابات شوراها است و پیشنهاد من نیز این است که حضور حداکثری در پای صندوق های رای را داشته باشیم و از این مردم هم تقاضا دارم که کسانی را انتخاب کنند که واقعا شایستگی لازم را داشته باشند.

 

وی گفت: مردم است که نماینده، شورا و در نهایت شهردار را انتخاب می کنند، اما انتخابی که براساس عشیره ای خواهد بود ، اکنون نتیجه آن را در بیکاری ، اعتیاد و فساد جوانان که ره آورد خود مردم است، می بینیم.

 

وی با اشاره به فرمایشاتی از رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه " خجلت و شرمندگی من نسبت به جوانان بیکار از خانواده های آنها بیشتر است" گفت: من از مسئولین درخواست دارم که در خدمت مردم باشند و خود را خدمتگزار مردم بدانند.

 

وی در پایان گفت: وضعیت داخلی شهر هم اعلام می کنم ، کل خیابان های شهر پاوه چه حتی آن کوچه هایی که قابل اسفالت می باشند، 8 کیلومتر است اما ما 355 تن قیر را برای این شهرستان داده ایم که با اسفالت استاندارد 7 سانتیمتر، می توان 64 کیلومتر را آسفالت کرد.

 

وی افزود: امروز که هرکسی به این شهرستان سفر می کند، بیان میکند که ایا واقعا اینجا شهر است که دست انداز و چاله چوله دارد؟؟

 

وی گفت: یعنی می توان که این موارد را اصلاح کرد و کارهای من هم براساس کارشناسی خواهد بود و مغرضانه نبوده و من هم از مسئولین انتقاد خواهم کرد چرا که اساس کار من مردم است و خدمتگزار مردم خواهم بود.

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد