هنر دست بانوان شهرستان پاوه در تجلی اقتصاد مقاومتی

سرویس: اقتصاد مقاومتیکد خبر: 295397|12:40 - 1395/09/16
نسخه چاپی
هنر دست بانوان شهرستان پاوه در تجلی اقتصاد مقاومتی

به گزارشهزار ماسوله، توجه به تولیدات داخلی برای تقویت اقتصاد کشور یکی از مضامینی است که مقام معظم رهبری طی سالهای متمادی بر آن تاکید داشته و مسئولان را بر توجه ویژه به امر اقتصاد داخلی و به تعبیر خاص تر اقتصاد مقاومتی فراخوانده اند.

 

در این طرح یکی از بانوان پاوه، توانسته است ، اقدام به ایجاد شغل و کسب درآمد از طریق بافندگی و تابلو فرش نماید.

 

خانم گونا خانمرادی در راستای اقتصاد مقاومتی که به بافندگی تابلوی فرش اقدام نموده است در گفتگویی با خبرنگار ما در خصوص چگونگی انتخاب این طرح به عنوان طرحی درآمد زا اظهار کرد: من با توجه به علاقه مندی خاصی که به قالی بافی داشتم و به صنایع دستی علاقه داشته ام و در این زمینه قالی بافی و تابلو فرش را انتخاب کرده ام.

 

وی افزود: به دنبال آنکه حدود 6 سال را به قالی بافی اقدام کرده ام و به سبب علاقه خاصی که به این حرفه داشتم در حال ادامه دادن این حرفه هستم.

 

وی با بیان اینکه لیسانس رشته حقوق می باشم گفت: در این زمینه هم کلاس های آموزشی مهارتی را در کارگاههای قالیبافی از سازمان فنی و حرفه ای فراگرفته ام .

 

خانم خانمرادی کار آفرینی است که توانست با الگو گرفتن از اقتصاد مقاومتی و ایجاد طرح تولید قالی بافی، شعار اقتصاد مقاومتی را در محیط خانه خود جامه عمل بپوشاند می گفت: به منظور احیای هنر قالی بافی ، پرکردن اوغات فراغت و سرگرمی و با تسهیلات  5 میلیون تومانی بسیج سازندگی توانستم کار خود هم ادامه دهم.

 

وی با بیان اینکه در سال را یک تابلو فرش به اتمام می رسانم گفت: بازار فروش این محصول شاید در این منطقه مطلوب نباشد اما همین محصول تولیدی ما با ارسال به دیگر شهرستان ها و استان های همجوار، مورد استقبال قرار می گیرد.

 

وی در پایان افزود: گران بودن نخ و الیاف ابریشم هم از مشکلات اساسی در این حرفه است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد